Tequila Baruri
Tequila baruri ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 317 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă $1.1 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, tequila, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tequila Baruri, Tequila Lime Cheesecake Baruri, și Tequila-Lime-Coconut Macaroon Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pulsează napolitanele și nucile de pin într-un robot de bucătărie până când sunt bine măcinate.
Se adaugă untul și se amestecă până se amestecă uniform. Puneți deoparte 1/4 cană de firimituri. Apăsați uniform amestecul rămas de firimituri într-o tigaie superficială de 9 pe 13; coaceți până se rumenesc, 15 până la 18 minute. Mișto.
Într-un castron mediu, amestecați bine tequila, sucul de lămâie, gălbenușurile de ou și laptele condensat.
Într-un alt bol mediu, bateți albușurile și zahărul cu un mixer electric până când țin vârfuri moi. Îndoiți ușor albusurile în amestecul de tequila.
Întindeți umplutura uniform pe crustă și coaceți timp de 25 de minute; se răcește.
Presărați firimiturile rezervate deasupra. Se răcește la frigider timp de 2 ore sau peste noapte înainte de a tăia în bare.