Tentant Plăcintă Cu Dovleac
Dacă 62 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tentant plăcintă de dovleac ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Plăcintă Cu Dovleac Cheesecake Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, amestecați făina și sarea.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Se încălzește cuptorul la 218°.cu sucitor presarata cu faina, rola de patiserie în runda 2 inci mai mare decât cu susul în jos 9-inch placă plăcintă de sticlă. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Îndoiți și rotiți produse de patiserie sub, chiar și cu farfurie.
Tăiați resturi de patiserie rulată cu un tăietor mic în formă de frunze.
Presărați decupaje cu zahăr; apăsați pe marginea de patiserie.
Într-un castron mediu, bateți ușor ouăle cu biciul de sârmă sau cu bătătorul de mână. Bateți toate ingredientele de umplutură rămase până se omogenizează bine.
Pentru a preveni vărsarea, așezați placa de plăcintă căptușită cu patiserie pe suportul cuptorului.
Se toarnă umplutura în placa de plăcintă.
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Coaceți aproximativ 45 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește 30 de minute. La frigider aproximativ 4 ore sau până la răcire. A se păstra la frigider.