Creveți și Tempura de legume ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 536 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 5.63 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, sos de soia, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tempura de creveți și legume, Tempura De Legume, și Tempura De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un castron. Puneți deoparte pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Pregătiți creveții: fluturați creveții tăind spatele, având grijă să nu tăiați până la capăt. Deschideți creveții ca o carte și clătiți bine cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1
Puneți făina într-un castron și amestecați în seltzer pentru a scoate toate bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați-le bine. Aromă cu ulei de susan și un vârf de sare. Aluatul ar trebui să fie consistența smântânii grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Încălziți aproximativ 2 inci de ulei de arahide la 375 grade F într-un wok sau o tigaie adâncă. Uscați bine creveții și legumele. Îndepărtați-le cu făină pentru a absorbi orice umiditate rămasă și scuturați excesul. Îndepărtați-le în aluat unul câte unul. Aruncați 4 sau 5 bucăți la un moment dat în uleiul fierbinte, nu supraaglomerați tigaia. Se prăjește până se rumenesc, întorcându-se o dată, aproximativ 3 minute. Pentru a menține uleiul curat între loturi, îndepărtați bucățile mici de aluat care plutesc în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane Salvatoare
1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Scoateți creveții prăjiți și legumele din ulei și scurgeți-le pe prosoape de hârtie; condimentează-le cu sare.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul cu tăișuri de cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să-ți tremure.