Tempeh și plăcinte cu vinete

Tempeh și plăcinte cu vinete
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 334 calorii. Dacă $1.03 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tempeh și plăcinte Oală vinete ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ceapă de dimensiuni mici, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cum se face reducerea balsamică în 10 minute cu Tempeh și castraveți (vegan, GF dacă se folosește GF tempeh), Veggie & Tempeh Sloppy Joes + tot ce ai vrut vreodată să știi despre Tempeh, și Plăcinte Cu Vinete-Feta Phyllo.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F (220 buc.C sau marca de gaz 7). Înveliți 4 sau 6 ramekine individuale cu ulei și puneți-le deoparte. De asemenea, puteți utiliza o tigaie pătrată de 9 inci (23 cm) sau o tigaie dreptunghiulară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Pentru a face umplutură, aburiți vinetele și tempeh-ul timp de 10 până la 15 minute, până când vinetele sunt moi și translucide. În același timp, adăugați apă sau ulei într-o tigaie saut de dimensiuni mari și gătiți ceapa și țelina până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
țelinățelină
TempehTempeh
CeapăCeapă
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați semințe de fenicul, capere, și oțet, și saut pentru 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
OțetOțet
CapereCapere
4
Adăugați sos de roșii, fulgi de ardei roșu și tempeh și vinete fierte. Se fierbe timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sos De RoșiiSos De Roșii
VineteVinete
TempehTempeh
5
Între timp, pregătiți aluatul de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
6
Așezați făina, praful de copt și sarea într-un bol de amestecare și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Se toarnă lapte nondairy și unt sau ulei și se amestecă doar până când ingredientele uscate sunt umezite uniform. Aluatul trebuie să fie cocoloaș și lipicios, nu neted ca aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Lapteînlocuitor De Lapte
UntUnt
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Scoateți tigaia saut de la căldură și condimentați umplutura cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Împărțiți umplutura uniform între ramekinele pregătite. Aruncați aluatul cu linguri mici deasupra fiecărui ramekin. Întindeți cu grijă aluatul cu spatele lingurii, astfel încât să acopere uniform umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Coaceți plăcintele cu oală până când crusta este aurie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Se servește fierbinte.
12
Masa Vegană
13
De la masa vegană: 200 de rețete de neuitat pentru a distra fiecare oaspete cu fiecare ocazie de Colleen Patrick-Goudreau. Text copyright 2009 de Colleen Patrick-Goudreau. Fotografie Alimentară de Glenn Scott Photography. Folosit cu permisiunea Fair Wind Press.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista