Telina si Jícama Sote

Telina si Jícama Sote
Telina si J saut saut ar putea fi doar fel de mâncare parte pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 71 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, căței de usturoi, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pătrunjel, Frunze De Țelină Și Salată De Jicama, Struguri murati cu Jicaman si seminte de telina, și Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi.

Instrucțiuni

1
Curățați șirurile de țelină cu un cojitor de legume, apoi tăiați țelina pe o diagonală lungă în felii groase de 1/4 inch. Curățați jicama cu un cuțit ascuțit și tăiați - o în bețe de chibrit de 2 x 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
țelinățelină
JicamaJicama
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
2
Încălziți uleiul într - o oală grea de 6 până la 8 litri la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati usturoiul, rotind, până devine auriu pe toate părțile, aproximativ 2 minute. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se adaugă țelina în ulei și se fierbe, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se adauga jicama si saut, amestecand, pana devine usor translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
1
Țelina și jicama pot fi tăiate cu 1 zi înainte și răcite într-o pungă de plastic sigilată căptușită cu prosoape de hârtie umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
JicamaJicama
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista