Tehnicile fundamentale ale durerii clasice de coacere a pâinii au lait

Tehnicile fundamentale ale durerii clasice de coacere a pâinii au lait
Dacă 21 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tehnicile fundamentale ale durerii clasice de coacere a pâinii ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 201 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 14. Mergeți la magazin și ridicați 2 uncii de drojdie, 1/2 uncii de unt, 2 uncii de miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tehnicile fundamentale ale brioșei durerii clasice de coacere a pâinii, Tehnicile fundamentale ale rulourilor Kaiser de coacere a pâinii clasice, și Tehnicile fundamentale ale baghetelor clasice de coacere a pâinii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți mise en place.
2
Combinați făina de pâine cu ușoară, drojdie, miere și sare în vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă la viteză mică timp de 4 minute sau până se amestecă. Măriți viteza mixerului la mediu și amestecați timp de aproximativ 8 minute sau până când aluatul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului, se simte elastic și oferă o anumită rezistență atunci când este tras, verificați dezvoltarea glutenului trăgând o fereastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați untul pe o suprafață de lucru curată și plană și, folosind un sucitor, bateți ușor pe el pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Cu mixerul la foc mic, adăugați untul, puțin câte puțin, și amestecați aproximativ 5 minute, sau până când aluatul s-a reunit și se îndepărtează de bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Ungeți ușor un castron sau un recipient mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Răsturnați aluatul în vasul pregătit. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l în interior să fermenteze timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Descoperiți și pliați aluatul. Din nou, acoperiți cu folie de plastic și lăsați deoparte să fermenteze timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Făinați ușor o suprafață de lucru curată și plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
10
Descoperiți aluatul și împărțiți-l în 14 runde de 75 de grame / 2 3/4 uncii pe suprafața făinoasă. Acoperiți cu folie de plastic și suport pentru bancă timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Tapetați o tavă de 12 x 18 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Descoperiți aluatul și, dacă este necesar, făinați ușor suprafața de lucru. Apăsați ușor pe aluat pentru a degaza și modelați cu atenție fiecare rundă într-o rundă, un batard sau orice formă decorativă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
13
Așezați rulourile pe tigaia pregătită, cu cusătura în jos. Acoperiți cu folie de plastic și dovada timp de 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Cu aproximativ o oră înainte de a fi gata să coaceți rulourile, Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Pentru a face spălarea ouălor, combinați oul cu 14 grame / 1 lingură de apă într-un castron mic, amestecând pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Descoperiți aluatul și, folosind o perie de patiserie, acoperiți ușor partea superioară a fiecărei role cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
17
Transferați rulourile în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Coaceți timp de 20 de minute sau până când crusta devine maro aurie, părțile laterale sunt ferme la atingere, iar rulourile scot un sunet gol atunci când sunt lovite pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Scoateți din cuptor și transferați-l pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții14
Scor De Sănătate3
Revista