Tehnicile fundamentale ale durerii clasice de coacere a pâinii au lait
Dacă 21 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tehnicile fundamentale ale durerii clasice de coacere a pâinii ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 201 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 14. Mergeți la magazin și ridicați 2 uncii de drojdie, 1/2 uncii de unt, 2 uncii de miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tehnicile fundamentale ale brioșei durerii clasice de coacere a pâinii, Tehnicile fundamentale ale rulourilor Kaiser de coacere a pâinii clasice, și Tehnicile fundamentale ale baghetelor clasice de coacere a pâinii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina de pâine cu ușoară, drojdie, miere și sare în vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul.
Se amestecă la viteză mică timp de 4 minute sau până se amestecă. Măriți viteza mixerului la mediu și amestecați timp de aproximativ 8 minute sau până când aluatul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului, se simte elastic și oferă o anumită rezistență atunci când este tras, verificați dezvoltarea glutenului trăgând o fereastră.
Așezați untul pe o suprafață de lucru curată și plană și, folosind un sucitor, bateți ușor pe el pentru a se înmuia.
Cu mixerul la foc mic, adăugați untul, puțin câte puțin, și amestecați aproximativ 5 minute, sau până când aluatul s-a reunit și se îndepărtează de bol.
Ungeți ușor un castron sau un recipient mare.
Răsturnați aluatul în vasul pregătit. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l în interior să fermenteze timp de 1 oră.
Descoperiți și pliați aluatul. Din nou, acoperiți cu folie de plastic și lăsați deoparte să fermenteze timp de 1 oră.
Făinați ușor o suprafață de lucru curată și plană.
Descoperiți aluatul și împărțiți-l în 14 runde de 75 de grame / 2 3/4 uncii pe suprafața făinoasă. Acoperiți cu folie de plastic și suport pentru bancă timp de 15 minute.
Tapetați o tavă de 12 x 18 inci cu hârtie pergament.
Descoperiți aluatul și, dacă este necesar, făinați ușor suprafața de lucru. Apăsați ușor pe aluat pentru a degaza și modelați cu atenție fiecare rundă într-o rundă, un batard sau orice formă decorativă doriți.
Așezați rulourile pe tigaia pregătită, cu cusătura în jos. Acoperiți cu folie de plastic și dovada timp de 90 de minute.
Cu aproximativ o oră înainte de a fi gata să coaceți rulourile, Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Pentru a face spălarea ouălor, combinați oul cu 14 grame / 1 lingură de apă într-un castron mic, amestecând pentru a se amesteca.
Descoperiți aluatul și, folosind o perie de patiserie, acoperiți ușor partea superioară a fiecărei role cu spălarea ouălor.
Transferați rulourile în cuptorul preîncălzit.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când crusta devine maro aurie, părțile laterale sunt ferme la atingere, iar rulourile scot un sunet gol atunci când sunt lovite pe fund.
Scoateți din cuptor și transferați-l pe rafturile de sârmă pentru a se răci.