Tee Pon Porc

Tee Pon porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de umăr de porc, sos de soia mai puțin sodic, ghimbir tăiat julienne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prosciutto de ierburi pe cotlete de porc "carne de porc pe carne de porc", Resturi de carne de porc-Guton de porc-Cretoni2cienne, și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mare.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, intorcand frecvent.
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Combinați sosul de soia și următoarele 5 ingrediente (prin anason stelat) în tigaie la foc mediu și amestecați până se dizolvă zahărul. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 2 1/2 ore sau până când carnea de porc este fragedă cu furculița. Aruncați scorțișoara și anasonul. Tăiați carnea în bucăți mari folosind 2 furculițe; aruncați cu sos.
Notă de vin: vinul perfect pentru acest porc condimentat este un soi care crește în pică în California, dar puțini oameni știu despre el sau L-au gustat: barbera. Unul dintre cei mai importanți struguri roșii din Italia, barbera din această țară a dispărut în cea mai mare parte în amestecuri generice de vin roșu-până de curând. Acum vinificatorii valorifică nivelul frumos ridicat de aciditate al strugurilor (face un vin alimentar fantastic) și arome picante de cireșe și îl îmbuteliază singur. În poalele Sierra, din anumite motive, barbera are adesea o margine de scorțișoară care face o legătură minunată cu acest porc. Nu ai putea greși cu Terra d ' Oro Barbera din 2007 din județul Amador (18 dolari), cu o grămadă de fructe roșii dulci și condimente calde. -- Sara Schneider