Tavă de brânză cu frigarui de rozmarin de măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați tava de brânză cu frigarui de rozmarin de măsline. Această rețetă servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 41 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Un amestec de brânză edam, măsline umplute, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cremă De Brânză, Măsline Și Rugelach De Rozmarin, Scones de rozmarin și măsline cu brânză de capră, și Tavă Cu Brânză Și Fructe.
Instrucțiuni
Scoateți hârtia și ceara din Runda de brânză.
Așezați brânza rotundă pe centrul platoului de 12 până la 14 inci. Filetați 2 până la 4 măsline pe fiecare crenguță de rozmarin. Introduceți crengute în brânză rotundă.
Tăiați brânzeturile asortate în felii și forme, cum ar fi triunghiuri, pătrate, cuburi și bețișoare; aranjați în jurul brânzei rotunde.