Tatine De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tatinele de roșii. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 237 calorii, 2G de proteine, și 22g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pâine groasă, cățel de usturoi, pesto și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Tomate Tartes Tatins, Banane și rom tatins, și Strawberry Tarte Tatins pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. și periați ușor 2 tigăi de copt puțin adânci cu ulei.
Tăiați roșiile în felii groase de 1/2 inch și aranjați într-un singur strat în tigăi de copt. Prăjiți roșiile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului până când sunt fragede, dar nu se destramă, aproximativ 15 minute și răciți ușor în tigăi pe rafturi. Lăsați cuptorul pornit.
Tăiați pâinea în felii groase de 1/2 inch și cu un tăietor rotund de 4 inch tăiați 4 runde.
Periați rundele pe ambele părți cu 1/3 cană de ulei rămasă și aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt. Prajiti rondele in mijlocul cuptorului pana se rumenesc, aproximativ 5 minute, si frecati imediat pe ambele parti cu laturile taiate de usturoi. Condimentează rondele prăjite cu sare și piper.
Strat 1 felie fiecare de roșii galbene și roșii în partea de jos a fiecăruia dintre cele patru ramekine de 4 inci (aproximativ 1 cană) și întindeți 1 linguriță pesto uniform peste fiecare. Repetați stratificarea o dată și acoperiți fiecare Tatin cu o rundă de pâine prăjită.
Coaceți Tatins în mijlocul cuptorului doar până când este fierbinte, aproximativ 5 minute. Inversați o placă peste fiecare ramekin și inversați ramekins pe plăci.
Serviți Tatinele imediat.