Tatine de banane cu caramel sărat cu înghețată CR aproxme fra aproxche

Tatine de banane cu caramel sărat cu înghețată CR aproxme fra aproxche
Caramel sărat banane tatins cu CR fra fra inghetata de inghetata ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta principal curs. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 1789 calorii, 23g de proteine, și 125g de grăsime pe porție. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de smântână dublă, unt, zahăr auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Ananas caramelizat și caramel Creme cu înghețată Bananan, CR fra fra fra fra fra inghetata, și Înghețată Cremă De Ciocolată Fraiche sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a face înghețata, împărțiți păstăia de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2
Puneți păstăia și semințele într-o cratiță cu smântâna și laptele și aduceți încet la fierbere. Între timp, într-un castron, bateți gălbenușurile și zahărul împreună până devin palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ou și zahăr, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se toarnă înapoi în tigaie, se pune la foc blând și se amestecă cu o lingură de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se încălzește ușor până când amestecul de cremă se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele lingurii, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
6
Se toarnă crme frache într-un castron și se bate pentru a se slăbi. Turnați încet amestecul de cremă fierbinte, amestecând în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se toarnă amestecul într-o mașină de înghețată și se amestecă până se îngheață ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
8
Transferați într-un recipient, apoi congelați timp de 2 ore pentru a fi ferm.
9
Pentru a face Tatinele, întindeți patiseria pe o suprafață făinoasă până la grosimea unei monede de 1. Folosind banana ca ghid, tăiați 2 capace de patiserie suficient de mari pentru a se potrivi peste banană, lăsând o margine de 1 cm în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Așezați patiseria pe o tavă de copt și puneți-o în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Puneți o tigaie rezistentă la cuptor, cu fundul greu, la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați zahărul, untul și smântâna și gătiți timp de 5 minute până când zahărul s-a topit și caramelul clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
13
Adăugați fulgi de sare de mare tsp. Feliați banana pe jumătate pe lungime și așezați cele 2 jumătăți, tăiate în jos, în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
14
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Așezați un capac de patiserie deasupra fiecărei jumătăți de banană, înfășurând fiecare strâns în jurul marginilor. Acest lucru se poate face cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
16
Transferați tigaia la cuptor și gătiți timp de 20 de minute până când patiseria este înviată și aurie. Întoarceți rapid și cu grijă Tatinele, presărați cu câțiva fulgi de sare de mare și serviți cu linguri de înghețată crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista