Tatine de banane cu caramel sărat cu înghețată CR aproxme fra aproxche

Caramel sărat banane tatins cu CR fra fra inghetata de inghetata ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta principal curs. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 1789 calorii, 23g de proteine, și 125g de grăsime pe porție. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de smântână dublă, unt, zahăr auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Ananas caramelizat și caramel Creme cu înghețată Bananan, CR fra fra fra fra fra inghetata, și Înghețată Cremă De Ciocolată Fraiche sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru a face înghețata, împărțiți păstăia de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele.
Puneți păstăia și semințele într-o cratiță cu smântâna și laptele și aduceți încet la fierbere. Între timp, într-un castron, bateți gălbenușurile și zahărul împreună până devin palide.
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ou și zahăr, amestecând continuu.
Se toarnă înapoi în tigaie, se pune la foc blând și se amestecă cu o lingură de lemn.
Se încălzește ușor până când amestecul de cremă se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele lingurii, apoi se ia de pe foc.
Se toarnă crme frache într-un castron și se bate pentru a se slăbi. Turnați încet amestecul de cremă fierbinte, amestecând în timp ce mergeți.
Se toarnă amestecul într-o mașină de înghețată și se amestecă până se îngheață ușor.
Transferați într-un recipient, apoi congelați timp de 2 ore pentru a fi ferm.
Pentru a face Tatinele, întindeți patiseria pe o suprafață făinoasă până la grosimea unei monede de 1. Folosind banana ca ghid, tăiați 2 capace de patiserie suficient de mari pentru a se potrivi peste banană, lăsând o margine de 1 cm în jurul marginii.
Așezați patiseria pe o tavă de copt și puneți-o în frigider.
Puneți o tigaie rezistentă la cuptor, cu fundul greu, la foc mediu.
Adăugați zahărul, untul și smântâna și gătiți timp de 5 minute până când zahărul s-a topit și caramelul clocotește.
Adăugați fulgi de sare de mare tsp. Feliați banana pe jumătate pe lungime și așezați cele 2 jumătăți, tăiate în jos, în caramel.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Așezați un capac de patiserie deasupra fiecărei jumătăți de banană, înfășurând fiecare strâns în jurul marginilor. Acest lucru se poate face cu 1 oră înainte.
Transferați tigaia la cuptor și gătiți timp de 20 de minute până când patiseria este înviată și aurie. Întoarceți rapid și cu grijă Tatinele, presărați cu câțiva fulgi de sare de mare și serviți cu linguri de înghețată crme frache.