Tatin de tartă cu roșii și ceapă caramelizată
Tomato & caramelizat ceapa Tart tatin este un desert care servește 4. O porție conține 622 calorii, 13g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, zahărul, roșiile cherry PKT și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 134 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tarta Cu Ceapa Caramelizata, Tarta Cu Ceapa Caramelizata, și Tarta cu sfecla si ceapa caramelizata.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie până când untul s-a topit. Gatiti ceapa la foc mediu timp de aproximativ 10 minute pana devine frumos aurie, amestecand des. Se amestecă zahărul și se fierbe încă câteva minute. Puneți ceapa și sucurile într-un castron și puneți-le deoparte. Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C.
Pentru patiserie, frecați untul în făină pentru a face firimituri fine. Se amestecă parmezanul, cimbru și un vârf de sare.
Adăugați gălbenușul de ou și 2 lingurițe de apă rece, apoi amestecați pentru a face un aluat. Înfășurați în folie alimentară.
Pentru roșii, încălziți untul și uleiul într-o cutie de tartă de 20 cm pe plită până când este destul de fierbinte. Se amestecă zahărul și usturoiul, apoi se pun roșiile de prune tăiate cu câteva crenguțe de cimbru și se sfârâie nu mai mult de 1 minut. Împrăștiați roșiile cherry întregi și puneți puțin mai mult cimbru. Scoateți focul și întindeți ceapa deasupra. Se condimentează cu sare și piper.
Întindeți patiseria până când este puțin mai mare decât vârful cositorului.
Așezați-l peste ceapă și trageți orice exces pe părți.
Coaceți pe o foaie de copt timp de 25 de minute până devine aurie. Se răcește timp de 5 minute, se inversează o farfurie deasupra și se răstoarnă tarta pe ea. Împrăștiați cu cimbru suplimentar și piper negru.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Tarte Tatin. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "