Compot De Pere Roz
Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Compotul de pere roz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 194 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Dacă aveți bețișoare de scorțișoară, zahăr, sos de afine cu fructe întregi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Compot de rubarbă roz, Compot De Pere, și Compot De Ghimbir De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit, aranja pere. Într-o cratiță, combinați sosul de afine, zahărul, sucul de lămâie, scorțișoara și ghimbirul. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la fierbere; se toarnă peste pere. Sus cu portocale.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până când perele sunt fragede.
Garnisiți cu bețișoare de scorțișoară, dacă doriți.