Tater și sparanghel arunca
Tater și sparanghel arunca ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 172 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, slănină, cartofi fingerling și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel Și Zahăr-Snap Toss, Sparanghel - Curcan Paste Toss, și Pui și sparanghel Paste Toss pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante.
Scoateți cu o lingură pliată pe o farfurie.
Adăugați untul în grăsimea rămasă de slănină și adăugați feliile de cartofi.
Se presară cu sare și piper.
Sotati pana cand sunt crocante pe o parte, apoi amestecati si gatiti pe cealalta parte pana cand sunt crocante.
Adăugați ceapa, usturoiul, ceapa și sparanghelul. Condimentează din nou ușor cu sare. Aruncați continuu până când sparanghelul este verde strălucitor și fraged, dar încă crocant, aproximativ 3 minute.
Presărați sucul de lămâie și tocați deasupra. Aruncați slănina rezervată și serviți cald.