Tartă Ușoară Cu Zmeură

Tartă Ușoară Cu Zmeură
Tarta ușoară cu zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 297 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, apă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zmeură Frangipane Tartă, Miere Și Zmeură Înghețată, Zmeură Tartă Mai, și Tarta Cu Afine-Zmeura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați untul și aruncați până se acoperă. Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați untul în ingredientele uscate până când se reduce la bucăți de mazăre, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Stropiți în 5 linguri de apă cu gheață și amestecați doar până când aluatul se adună, având grijă să nu-l suprasolicitați. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați o foaie de copt pe raft în timp ce cuptorul se încălzește. Umpleți un castron mic cu apă și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Tăiați o bucată de hârtie pergament de 1 (14 inci lungime).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Așezați-l pe o suprafață de lucru și pudrați-l ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
6
Scoateți aluatul din folia de plastic, așezați-l pe pergament și pudrați-l ușor cu făină. Întindeți uniform aluatul într-un cerc de 12 inci, reparând orice fisuri din jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Transferați aluatul și pergamentul pe o a doua foaie de copt și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 20 de minute.Când aluatul este gata, așezați zahărul, amidonul de porumb, coaja de tei și sarea într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați zmeura și sucul de lămâie și pliați ușor pentru a acoperi fructele de pădure.Îngrămădiți zmeura în centrul aluatului pregătit, lăsând o margine de 2-1/2 inci. Îndoiți marginile aluatului peste zmeură, lăsând un spațiu de 1/2 inch între pliul aluatului și marginea umpluturii încrețiți aluatul aproximativ la fiecare 2 inci pe măsură ce mergeți și reparați orice rupturi (asigurați-vă că sigilați orice găuri în aluat, sau sucurile de fructe de pădure vor scăpa și vor arde în timp ce tarta se coace). Împingeți ușor zmeura în jos pentru a se aplatiza ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Ungeți ușor marginea de patiserie cu apă și presărați-o cu zahărul grosier, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
Scoateți foaia de copt fierbinte din cuptor și transferați tarta și pergamentul pe ea.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Coaceți până când patiseria este aurie și sucurile de zmeură clocotesc, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Scoateți din cuptor și lăsați tarta să se răcească pe foaia de copt pe o grătar timp de aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
13
Scoateți tarta și pergamentul de pe foaia de copt și readuceți-le în grătar pentru a se răci, aproximativ 20 de minute. Înainte de servire, scoateți pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista