Tartă Ușoară Cu Zmeură

Tartă Ușoară Cu Zmeură
Tarta ușoară cu zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 297 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, apă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zmeură Frangipane Tartă, Miere Și Zmeură Înghețată, Zmeură Tartă Mai, și Tarta Cu Afine-Zmeura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați untul și aruncați până se acoperă. Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați untul în ingredientele uscate până când se reduce la bucăți de mazăre, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Stropiți în 5 linguri de apă cu gheață și amestecați doar până când aluatul se adună, având grijă să nu-l suprasolicitați. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați o foaie de copt pe raft în timp ce cuptorul se încălzește. Umpleți un castron mic cu apă și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Tăiați o bucată de hârtie pergament de 1 (14 inci lungime).
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
5
Așezați-l pe o suprafață de lucru și pudrați-l ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Scoateți aluatul din folia de plastic, așezați-l pe pergament și pudrați-l ușor cu făină. Întindeți uniform aluatul într-un cerc de 12 inci, reparând orice fisuri din jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Transferați aluatul și pergamentul pe o a doua foaie de copt și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 20 de minute.Când aluatul este gata, așezați zahărul, amidonul de porumb, coaja de tei și sarea într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Adăugați zmeura și sucul de lămâie și pliați ușor pentru a acoperi fructele de pădure.Îngrămădiți zmeura în centrul aluatului pregătit, lăsând o margine de 2-1/2 inci. Îndoiți marginile aluatului peste zmeură, lăsând un spațiu de 1/2 inch între pliul aluatului și marginea umpluturii încrețiți aluatul aproximativ la fiecare 2 inci pe măsură ce mergeți și reparați orice rupturi (asigurați-vă că sigilați orice găuri în aluat, sau sucurile de fructe de pădure vor scăpa și vor arde în timp ce tarta se coace). Împingeți ușor zmeura în jos pentru a se aplatiza ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Ungeți ușor marginea de patiserie cu apă și presărați-o cu zahărul grosier, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
10
Scoateți foaia de copt fierbinte din cuptor și transferați tarta și pergamentul pe ea.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Coaceți până când patiseria este aurie și sucurile de zmeură clocotesc, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Scoateți din cuptor și lăsați tarta să se răcească pe foaia de copt pe o grătar timp de aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Scoateți tarta și pergamentul de pe foaia de copt și readuceți-le în grătar pentru a se răci, aproximativ 20 de minute. Înainte de servire, scoateți pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista