Tartă Simplă De Roșii

Tartă Simplă De Roșii
Dacă $1.58 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tarta simplă de roșii ar putea fi o extraordinară vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 536 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, unt, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Tartă Simplă Cu Gem, Tarta Simpla Cu Mere, și Tarta Simpla Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Feliați roșiile în felii de 1/4 inch și sareți puternic. Acest lucru se face astfel încât excesul de apă să iasă din roșii și să împiedice tarta să se ude. Lăsați roșiile sărate deoparte timp de zece minute. După zece minute, folosiți un prosop de hârtie pentru a șterge sarea și umezeala suplimentară din roșii. Aranjați puful pastos într-o plăcintă sau un vas de copt obișnuit. Asigurați-vă că adăugați puțin unt în tavă înainte de a pune patiseria pentru a preveni lipirea. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți Dijonul uniform peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
3
Adăugați 1 linguriță de cimbru, apoi aranjați roșiile deasupra dijonului și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați cealaltă linguriță de cimbru peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Stropiți oțetul balsamic deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
6
Garnitura Doresc câteva crengute de cimbru. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Coaceți timp de 45 de minute sau până când patiseria are o culoare caramel profundă. Vrei să-l scoți chiar înainte ca marginile să înceapă să se încarce și nu mai devreme. Mai multe rețete de roșii pe Food Republic: rețetă Tomates Farcies
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Sos De Roșii De Bază
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
9
Rețetă De Chutney De Roșii De Moștenire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Heirloom TomatoHeirloom Tomato
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista