Tartă simplă cu căpșuni Dulce de Leche

Tartă simplă cu căpșuni Dulce de Leche
Tarta simplă de căpșuni Dulce de leche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 367 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de praf de copt, smântână, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tartă simplă cu căpșuni Dulce de Leche, Dulce De Leche Shortbread Cookie-Uri, și Dulce De Leche Shortbread Thumbprint cookie-uri.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Ungeți ușor o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, amidonul de porumb, praful de copt și sarea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, apoi bateți gălbenușurile de ou și vanilia. Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de făină până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Formați aluatul într-un disc și rulați între 2 foi mari de hârtie pergament într-o rundă de 11 inci (aproximativ 1/8 inch grosime). Desprindeți și aruncați partea de sus bucată de pergament. Glisați rotund (încă pe bucata de pergament de jos) pe foaia de copt. (Untul pe foaie va ajuta la menținerea pergamentului la locul său.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți până când runda este fermă la atingere și aurie palidă în jurul marginilor, 12 până la 16 minute. Glisați rotund pe pergament pe un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți smântâna cu smântână, zahăr și vanilie folosind un mixer electric până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
1
Glisați cu grijă tarta rece din pergament pe un platou plat sau o tăietură. Întindeți ușor dulce de leche pe crustă (o spatulă offset este utilă pentru aceasta), având grijă să nu rupeți crusta. Lingură cremă deasupra dulce de leche și deasupra cu căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
CăpșuniCăpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Serviți imediat.
1
* Crusta poate fi făcută, dar nu acoperită, cu 3 zile înainte și răcită complet, apoi păstrată învelită în plastic la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista