Tartă Proaspătă De Migdale Cu Afine
Tarta proaspătă de migdale de afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 280 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr granulat, cristale de zahăr decorator și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Migdale De Afine, Tarta cu afine si migdale, și Tarta Cu Migdale De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mare, amestecați afine, zahăr granulat, amidon de porumb, apă și extract de migdale.
Scoateți crusta din pungă; derulați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Întindeți 1/4 cană de migdale peste crustă; apăsați ușor în crustă.
Lingurați amestecul de afine pe centrul crustei până la 2 inci de marginea crustei. Îndoiți marginea de crustă de 2 inci peste amestecul de afine, sertizând ușor crusta.
Presărați marginea crustei cu cristale de zahăr.
Coaceți 25 până la 30 de minute, stropind 1/4 cană de migdale rămase peste amestecul de afine în ultimele 5 minute de coacere, până când crusta este aurie. Se răcește ușor.