Tartă Portobello cu verdeață de primăvară și vinetă balsamică de tei
Tarta Portobello cu verdeață de primăvară și vinetă balsamică de var necesită în jur 3 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 101G de grăsime, și un total de 1292 calorii. Pentru $ 5.26 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de verdeață pentru bebeluși, unt clarificat, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Verdeață De Primăvară Cu Vinetă Balsamică De Tarhon, Verdeață de primăvară cu vinaigret de melasă, și Verdeață de primăvară cu vinetă de fenicul portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Strângeți sucul de lămâie (din varul acum răcit) prin deschiderea de alimentare a unui blender care rulează. Cu blenderul încă în funcțiune, adăugați oțetul, siropul de porumb, șalotul și rozmarinul, 1 la un moment dat, și turnați uleiul într-un flux constant lent în amestecul de oțet foarte încet pentru a se emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Avocado Hass Ușor Piure
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se scoate într-un recipient și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1
Rupeți verdeața în bucăți de mărimea mușcăturii și îndepărtați tulpinile dacă folosiți rucola. (Asigurați-vă că verdele nu mai sunt ude de la clătire.) Aruncați verdeața cu parmezan, condimentați cu sare și piper, după gust și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La Rotisor
Verzii
1
Încălziți untul clarificat la foc mediu într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ceapa și gătiți timp de aproximativ 15 minute până când este translucidă și începe să se caramelizeze, apoi adăugați portobellos și ciuperci albe la ceapă. Gatiti inca 10 minute, apoi reduceti focul la minim si adaugati rosiile, arpagicul, sarea si piperul si lasati aromele sa se integreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți aluatul de patiserie cu puf și, folosind un tăietor de cerc de 4 inci (aka tăietor de biscuiți), tăiați 8 runde de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu Puf
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați 4 din rundele de aluat pe o foaie de copt ușor unsă. Folosind un cerc de 3 inci sau tăietor de biscuiți, tăiați un cerc concentric în mijlocul rundelor de aluat rămase de 4 inci pentru a crea un cerc de aluat de 1/2 inci. Aceste cercuri largi de aluat de 1/2 inci trebuie utilizate fără piesele de 3 inci din centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Așezați 1 din aceste cercuri de aluat late de 1/2 inci deasupra fiecărei runde deja pe foaia de copt, potrivind marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Perie ou se spală pe suprafața fiecăruia dintre cercurile aluat pereche și runde. Apoi folosiți o furculiță pentru a înțepa aluatul în jurul perimetrului (adică prin fiecare cerc de aluat și în runda însoțitoare de sub el).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Se introduce la cuptor și se coace până se rumenesc, aproximativ 6 până la 8 minute. Centrul fiecăruia se va ridica.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți cojile de patiserie din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Folosind vârful unui cuțit de unt, străpungeți partea centrală înălțată a fiecărei cochilii de patiserie pentru a face un crater. Puneți o parte din amestecul de ciuperci în fiecare dintre aceste cratere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
9
Așezați câteva verdeață deasupra fiecărei tarte și stropiți cu vinetă balsamică de var.