Tartă De Șah Cu Grapefruit
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 329 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 74 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, albușuri de ou, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel Șah Tartă, Chewy Șah Tartă, și Caramel Șah Tartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Desfaceți piecrusts și stivați pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți piesele într-un oval de 14 x 10 inci. Montați piecrust într - o tavă dreptunghiulară de 12 x 8 inci ușor unsă, cu fund detașabil; apăsați în marginile canelate. Tăiați excesul de crustă. Tapetați piecrust cu folie de aluminiu sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Coaceți la 425 timp de 10 minute.
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți încă 7 până la 8 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet pe foaia de copt pe o grătar (aproximativ 15 minute). Reduceți temperatura cuptorului la 30
Între timp, grătarul de la grapefruit la egal cu 1 linguriță. Peel grapefruit; secțiune peste un castron pentru a prinde suc, rezervând 1/3 cană suc și segmente separat. Rezervați orice suc rămas pentru o altă utilizare.
Bateți coaja și sarea în 1/3 cană de suc.
Bateți împreună albușurile și gălbenușurile într-un castron mare până când sunt cremoase și de culoare deschisă; bateți în smântână și unt.
Se amestecă împreună zahărul, făina și făina de porumb într-un castron mediu. Treceți treptat amestecul de zahăr în amestecul de ouă, o treime la un moment dat, până când se amestecă.
Bateți amestecul de suc de grapefruit. Lingura de umplere în coajă de tartă răcită.
Coaceți la 300 timp de 20 de minute; scoateți din cuptor și aranjați secțiunile de grapefruit pe tartă.
Coaceți încă 30 până la 35 de minute sau până când fructele sunt rumenite și umplutura este setată. Tarta se răcește pe o grătar cu 1 oră înainte de servire.