Tartă de Verbena cu lămâie cu compot de agrișă Cape
O porție conține 834 calorii, 12g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de suc de lămâie, frișcă ușor bătută și verbena de lămâie, agrișe de cap și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tarta cu rubarbă cu Verbena cu lămâie, Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie, și Tartă cu nori de lămâie cu compot de rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați făina de tort cu scorțișoara și alunele măcinate. Într-un alt castron mediu, folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute. Bateți oul, apoi bateți vanilia și lămâia și portocalele. Bateți ingredientele uscate în 3 loturi până aproape încorporate. Cu o spatulă de cauciuc, amestecați patiseria până se combină bine. Împărțiți patiseria în jumătate, bateți în 2 discuri și înfășurați în plastic. Dați la frigider un disc timp de 1 oră, până când este ferm. Înghețați celălalt disc pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ
Făină De Tort
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Întindeți patiseria răcită între 2 foi de folie de plastic rezistentă la o rundă de 12 inci. Se răcește până se întărește. Desfaceți patiseria și apăsați-o în partea de jos și în sus pe partea laterală a unei tigaie de tartă canelată de 10 1/2 inch, cu fundul detașabil. Se dă la frigider aproximativ 15 minute, până când este ferm. Tapetați patiseria cu folie și umpleți tigaia cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți patiseria aproximativ 45 de minute, până se rumenesc în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți folia și greutățile și coaceți coaja de tartă timp de aproximativ 25 de minute mai mult, până când este crocantă pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
6
Transferați într-un raft și lăsați să se răcească.
7
Într-o cratiță mare și grea, bateți gălbenușurile și ouăle întregi cu zahărul, sucul de lămâie și frunzele de verbenă de lămâie. Gatiti la foc moderat, batand constant, pana se incinge si se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se ia de pe foc și se amestecă untul, câte 1 lingură odată, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Adăugați un vârf de sare. Se strecoară cașul printr-o sită așezată peste un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se toarnă cașul în coaja de tartă și se netezește suprafața. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 2 ore.
11
Într-o cratiță medie, amestecați apa, zahărul, sucul de portocale, Cointreau și semințele de vanilie și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Cointreau
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Adăugați agrișele și fierbeți la foc moderat, amestecând ușor, până când boabele sunt moi, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeiul și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Agrișe
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
13
Tăiați tarta în pene. Puneți compotul de agrișă cape în jurul tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Agrișe
Compot
14
Se servește cu frișcă și verbena cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat