Sparanghelul și Tarta de roșii necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sfaturi de sparanghel, conserve de roșii, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 38%. Încercați Sparanghel, roșii Cherry și tartă Feta, Tartă Cu Sparanghel, și Tartă Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați crusta de plăcintă înghețată pe o foaie de copt. Înțepați fundul crustei cu o furculiță și coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Sotează slănina într-o tigaie la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți slănina și scurgeți-o pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
5
Adăugați vârfurile de ceapă și sparanghel în tigaie cu grăsimea de slănină și sotati până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Într-un castron mare, amestecați împreună ricotta, laptele și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se adaugă pătrunjelul, jumătate din roșii și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Adăugați amestecul de sparanghel și ceapă și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Se toarnă amestecul de ouă în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când umplutura s-a setat și tarta se rumeneste ușor deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Serviți cald sau la temperatura camerei.
13
Într-un castron mic, aruncați roșiile rămase cu busuiocul, oțetul balsamic și condimentați cu un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe