Sparanghelul și Tarta de roșii necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sfaturi de sparanghel, conserve de roșii, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 38%. Încercați Sparanghel, roșii Cherry și tartă Feta, Tartă Cu Sparanghel, și Tartă Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați crusta de plăcintă înghețată pe o foaie de copt. Înțepați fundul crustei cu o furculiță și coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Sotează slănina într-o tigaie la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți slănina și scurgeți-o pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Adăugați vârfurile de ceapă și sparanghel în tigaie cu grăsimea de slănină și sotati până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Într-un castron mare, amestecați împreună ricotta, laptele și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se adaugă pătrunjelul, jumătate din roșii și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Adăugați amestecul de sparanghel și ceapă și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Se toarnă amestecul de ouă în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când umplutura s-a setat și tarta se rumeneste ușor deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Serviți cald sau la temperatura camerei.
13
Într-un castron mic, aruncați roșiile rămase cu busuiocul, oțetul balsamic și condimentați cu un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat