Tartă de smochine și zmeură cu miere de castane

Tartă de smochine și zmeură cu miere de castane
O porție conține 325 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 1,14 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați miere de castan, zmeură, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Zmeură Frangipane Tartă, Miere Și Zmeură Înghețată, Tartă proaspătă de smochine și zmeură cu miere, și Tarta Cu Zmeura Crincomme Frache Cu Miere De Lavanda pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți Tarta
2
Într-un robot de bucătărie, combinați făina cu zahărul, sarea și coaja de lămâie și pulsul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați untul și smântâna și pulsați până când amestecul seamănă cu mazărea mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Presărați apa cu gheață peste amestec și pulsați până când începe să se unească. Răzuiește aluatul pe o suprafață de lucru și frământă ușor de câteva ori. Bateți aluatul într-un disc plat, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până se răcește bine, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Faceți Tarta
6
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-o rundă de 14 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Transferați runda într-o tigaie de 12 inci cu fundul detașabil, apăsând-o ușor pe partea inferioară și în sus, fără a vă întinde. Tăiați orice exces de aluat și patch-uri orice fisuri cu resturi. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Faceți Tarta
9
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Tapetați coaja de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Coaceți aproximativ 40 de minute, până când coaja de tartă este setată. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până se rumenesc peste tot, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Se transferă într-un raft și se lasă să se răcească.
13
Faceți Tarta
14
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Aranjați smochinele în picioare în cercuri concentrice în coaja de tartă; punct cu zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
16
Se presară cu zahăr și se stropesc cu miere. Introduceți frunzele de dafin. Împrăștiați rozmarinul deasupra și coaceți timp de 30 de minute, până când fructele au început să-și elibereze sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Se servește cald sau la temperatura camerei, tăiat în pene și acoperit cu înghețată dulce de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista