Tartă de smochine și zmeură cu miere de castane
O porție conține 325 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 1,14 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați miere de castan, zmeură, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Zmeură Frangipane Tartă, Miere Și Zmeură Înghețată, Tartă proaspătă de smochine și zmeură cu miere, și Tarta Cu Zmeura Crincomme Frache Cu Miere De Lavanda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați făina cu zahărul, sarea și coaja de lămâie și pulsul pentru a se amesteca.
Adăugați untul și smântâna și pulsați până când amestecul seamănă cu mazărea mică.
Presărați apa cu gheață peste amestec și pulsați până când începe să se unească. Răzuiește aluatul pe o suprafață de lucru și frământă ușor de câteva ori. Bateți aluatul într-un disc plat, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până se răcește bine, aproximativ 1 oră.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-o rundă de 14 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inch.
Transferați runda într-o tigaie de 12 inci cu fundul detașabil, apăsând-o ușor pe partea inferioară și în sus, fără a vă întinde. Tăiați orice exces de aluat și patch-uri orice fisuri cu resturi. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tapetați coaja de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți aproximativ 40 de minute, până când coaja de tartă este setată. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până se rumenesc peste tot, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Se transferă într-un raft și se lasă să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 42
Aranjați smochinele în picioare în cercuri concentrice în coaja de tartă; punct cu zmeura.
Se presară cu zahăr și se stropesc cu miere. Introduceți frunzele de dafin. Împrăștiați rozmarinul deasupra și coaceți timp de 30 de minute, până când fructele au început să-și elibereze sucurile.
Se servește cald sau la temperatura camerei, tăiat în pene și acoperit cu înghețată dulce de vin roșu.