Tartă de smochine și Susan cu cremă de portocale Cardamom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de smochine și Susan cu cremă de portocale Cardamom. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 431 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Un amestec de semințe de susan, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă de portocale de sânge cu cremă de patiserie Cardamom, Tarta de Grapefruit cu crema de Cardamom, și Tarta de piersici, prune, zmeură fără Gluten cu cremă de Cardamom și crustă de migdale.
Instrucțiuni
1
Pulsați împreună făina, zahărul cofetarilor și sarea într-un robot de bucătărie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați unt și procesați până când amestecul seamănă cu o masă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați 3 gălbenușuri (rezervând al patrulea pentru spălarea ouălor) și procesați până când formează un aluat neted, 2 până la 3 minute. (Nu vă faceți griji cu privire la suprasolicitarea aluatului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Gălbenuș De Ou
Ouă
4
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru și adunați-l într-o bilă, apoi împărțiți-l în 3 bucăți egale. Formați o treime din aluat într-un disc mic, apoi formați aluatul rămas într-un disc mai mare. Discuri de răcire, fiecare învelit în folie de plastic, până la fermitate, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Fierbeți smochinele, apa, zahărul și scorțișoara într - o cratiță grea de 1 până la 2 litri, neacoperită, amestecând ocazional, până când amestecul este îngroșat, 2 până la 3 minute. Se amestecă semințele de susan (3 linguri) și se gătește, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Scorțișoară
Zahăr
Apă
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă în apă cu flori portocalii, apoi se transferă umplutura într-un castron. Se răcește umplerea la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Flori Portocalii
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și așezați inelul de flan în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Rulați un disc mai mare de aluat într-o rundă de 11 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinos. (Dacă aluatul este prea ferm pentru a se întinde, lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute.) Puneți aluatul în inelul de flan, apăsând aluatul pe partea inelului (aluatul este foarte fraged și se rupe ușor; patch-uri după cum este necesar; se vor amesteca în timpul coacerii), apoi tăiați aluatul la același nivel cu partea superioară a inelului. Lingura se umple în crustă și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
3
Rolați discul rămas de aluat într-o rundă de 9 inci pe o suprafață ușor făinată, cu sucitor făinat. Așezați ușor rotund peste umplutură, apoi rotiți sucitorul deasupra pentru a tăia. Patch dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
4
Bateți împreună gălbenușul rămas și smântâna (1 lingură) într-o cană cu o furculiță și periați o parte din spălarea ouălor peste crusta superioară, apoi răciți până când spălarea ouălor pare mai întunecată și este ușor lipicioasă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Gălbenuș De Ou
Ouă
5
Periați cu al doilea strat de spălare a ouălor și răciți din nou. Scor ușor de sus cu spatele unui cuțit mic pentru a face un model decorativ si se presara cu seminte de susan (1 lingurita).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Coaceți tarta până când blatul este auriu, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați tarta pe foaia de copt într-un raft și răciți 10 minute, apoi glisați tarta de pe pergament pe raft pentru a se răci. Scoateți ușor inelul.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
În timp ce tarta se coace, amestecați smântâna, mierea, coaja și cardamomul într-un castron mediu și răcoriți, acoperite. Chiar înainte de servire, bateți amestecul de cremă cu un mixer electric până când deține vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Cremă
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Serviți tarta, caldă sau la temperatura camerei, cu smântână și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Cremă
1
* Tarta poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită complet, descoperită, apoi păstrată, acoperită, la temperatura camerei.* Amestecul de cremă, înainte de a bate, poate fi răcit până la 4 ore (bici chiar înainte de servire).