Tartă de portocale cu cremă de portocale și fistic
Pentru $ 8.32 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 4140 calorii, 57G de proteine, și 280g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fisticul prăjit, zahărul granulat, foaia de foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Tartă Cu Cremă Proaspătă De Portocale, Tarta De Capsuni Cu Crema De Portocale, și Tartă de portocale de sânge cu sos de caramel de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată și întindeți patiseria cu un sucitor făinat într-un pătrat de 12 inci.
Îndepărtați excesul de făină din partea de sus și de jos a pătratului și de pe suprafața de lucru. Tăiați o bandă lată de 3/4 inci din toate părțile pătratului și rezervați. Puneți pătratul de patiserie pe o foaie de copt și înțepați peste tot cu o furculiță.
Periați pătratul de patiserie cu o parte din ou și aranjați 1 fâșie pe fiecare margine a pătratului de patiserie, suprapunându-se benzi la colțuri, pentru a forma o margine ridicată în jurul patiseriei și tăiați consola.
Ungeți fâșiile cu o parte din ou, apoi presărați uniform patiseria cu zahăr granulat.
Coaceți în mijlocul cuptorului până se rumenesc, 15 până la 17 minute. Glisați cu grijă patiseria de pe foaia de copt într-un suport pentru a se răci, apoi aplatizați ușor partea interioară a patiseriei cu palma dacă este foarte umflată.
Strângeți 2 linguri de suc din 1 portocală.
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din cele 10 portocale rămase cu un cuțit ascuțit și tăiați fiecare portocală transversal în felii groase de 1/4 inch. Aranjați feliile în 1 strat între prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt.
Bateti impreuna crema de branza, zaharul cofetarilor, vanilia, sarea si sucul de portocale si imprastiati uniform peste Centrul de patiserie, intinzandu-l pe marginile ridicate.
Aranjați portocalele, suprapuse, pe produse de patiserie și presărați cu fistic.