Tartă De Migdale-Prune
Tarta de migdale-prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 690 calorii, 13g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți migdale, prune, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tartă de prune și migdale, Tartă De Migdale-Prune, și Tartă Cu Migdale De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți criza de migdale : Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron, aruncați migdalele, zahărul și apa până când sunt acoperite.
Întindeți migdalele pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți aproximativ 11 minute, amestecând o dată și rotind foaia de copt, până devine aurie; lasa sa se raceasca. Spargeți orice bucăți mari.
Faceți tarta: într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt cu 3 linguri de zahăr brun la foc moderat timp de 1 minut.
Adăugați Chambordul și aduceți la foc mic.
Adăugați prunele și gătiți, amestecând ocazional, până când marginile încep să se înmoaie, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură pliată, transferați prunele pe o foaie de copt pentru a se răci. Rezervați sucurile în tigaie.
Într-un robot de bucătărie, măcinați migdalele până când sunt foarte fine. Într-un castron mediu, combinați restul de 2 linguri de unt și zahăr brun. Se amestecă 1/2 cană de migdale măcinate și 1 1/2 linguri de făină.
Adăugați 1 ou și vanilia și amestecați până se încorporează complet.
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți patiseria într-un dreptunghi dur de 13 pe 11 inci.
Tăiați patiseria pe jumătate pe lungime și transferați o bucată pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Într-un castron mic, bateți oul rămas. Periați ușor oul bătut peste patiseria de pe foaia de copt.
Tăiați centrul bucății de patiserie rămase, lăsând o margine dreptunghiulară de 1 inch; rezervați Centrul pentru o altă utilizare. Așezați cu grijă cadrul de patiserie pe dreptunghiul de pe foaia de copt. Periați ușor marginea cu oul bătut.
Întindeți amestecul de migdale peste baza patiseriei. Aranjați prunele pe umplutura de migdale și dați-le la frigider cel puțin 30 de minute, până la răcire.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți tarta timp de 1 oră, până când patiseria se rumeneste și se fierbe.
Se lasă să stea 15 minute sau până se răcește ușor.
Periați prunele cu sucurile Chambord.
Tăiați tarta transversal în felii și garnisiți cu criza de migdale (sau migdale feliate).
Serviți tarta caldă sau la temperatura camerei.