Tartă De Migdale-Prune

Tartă De Migdale-Prune
Tarta de migdale-prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 690 calorii, 13g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți migdale, prune, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tartă de prune și migdale, Tartă De Migdale-Prune, și Tartă Cu Migdale De Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți criza de migdale : Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Într-un castron, aruncați migdalele, zahărul și apa până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Întindeți migdalele pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți aproximativ 11 minute, amestecând o dată și rotind foaia de copt, până devine aurie; lasa sa se raceasca. Spargeți orice bucăți mari.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Faceți tarta: într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt cu 3 linguri de zahăr brun la foc moderat timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați Chambordul și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChambordChambord
7
Adăugați prunele și gătiți, amestecând ocazional, până când marginile încep să se înmoaie, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură pliată, transferați prunele pe o foaie de copt pentru a se răci. Rezervați sucurile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Într-un robot de bucătărie, măcinați migdalele până când sunt foarte fine. Într-un castron mediu, combinați restul de 2 linguri de unt și zahăr brun. Se amestecă 1/2 cană de migdale măcinate și 1 1/2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați 1 ou și vanilia și amestecați până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți patiseria într-un dreptunghi dur de 13 pe 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Tăiați patiseria pe jumătate pe lungime și transferați o bucată pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Într-un castron mic, bateți oul rămas. Periați ușor oul bătut peste patiseria de pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Tăiați centrul bucății de patiserie rămase, lăsând o margine dreptunghiulară de 1 inch; rezervați Centrul pentru o altă utilizare. Așezați cu grijă cadrul de patiserie pe dreptunghiul de pe foaia de copt. Periați ușor marginea cu oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Întindeți amestecul de migdale peste baza patiseriei. Aranjați prunele pe umplutura de migdale și dați-le la frigider cel puțin 30 de minute, până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
14
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
15
Coaceți tarta timp de 1 oră, până când patiseria se rumeneste și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
16
Se lasă să stea 15 minute sau până se răcește ușor.
17
Periați prunele cu sucurile Chambord.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChambordChambord
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
18
Tăiați tarta transversal în felii și garnisiți cu criza de migdale (sau migdale feliate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
19
Serviți tarta caldă sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista