Tartă de migdale cu zmeură și afine
Tarta de migdale de zmeură și afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 3028 calorii, 41G de proteine, și 210g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 6,01 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lichior amaretto, afine de coș și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Tartă Cu Migdale De Zmeură, Tartă De Afine-Zmeură, și Tartă De Afine-Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați o bandă lată de 3/4 inci de pe fiecare parte a patiseriei și rezervați.
Întindeți foaia de patiserie pe o suprafață de lucru ușor înmuiată într-un pătrat de 10 inci și transferați-o într-o tigaie sau foaie de prăjituri.
Ungeți marginile pătratului cu oul. Lucrând cu 1 bandă la un moment dat, stați benzile de-a lungul marginilor pătratului de patiserie și sertizați unde se întâlnesc. Doriți să creați o cutie superficială, unde pătratul de patiserie este baza și cele 4 benzi sunt pereții. Suprapuneți benzile la colțuri, întinzându-le, dacă este necesar, pentru a completa pereții cutiei.
Periați marginea cu oul. Străpungeți Centrul patiseriei peste tot cu furculiță.
Coaceți până când patiseria se rumeneste, aproximativ 20 de minute.
Se transferă într-un suport și se răcește complet.
Folosind un mixer electric, bateți crema până la vârfuri moi. Cu mixerul încă în funcțiune, adăugați treptat zahărul și continuați să bateți până la vârfuri rigide.
Adăugați lichiorul și bateți până se amestecă bine; aveți grijă să nu amestecați prea mult sau frișca se va transforma într-o consistență de unt și va începe să se separe. Folosind o spatulă mare, pliați piulițele. Puneți amestecul de cremă în crusta de patiserie pregătită. Aranjați fructele de pădure peste cremă. Cerneti pudra de cacao si serviti.
Notă: puteți folosi orice fruct care este în sezon (segmente portocalii, fructe de pădure, prune, banane, struguri). Afinele fac un bun substitut pentru zmeură, iar piersicile feliate sau nectarinele sunt delicioase.