Tartă de mic dejun cu Pancetta și ceapă verde
Tarta de mic dejun cu Pancettan și ceapă verde necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 427 calorii, 16g de proteine, și 34G de grăsime. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pancetta, unt, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tartă de mic dejun cu Pancettan și ceapă verde, Fasole verde cu Pancettan și ceapă roșie, și Fasole verde prăjită cu Pancetta, ceapă roșie și usturoi de la școala de gătit Stir.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 9-inch tarta pan cu bază detașabilă
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți și făinați fundul și părțile laterale ale unei tigaie de tartă de 9 inci.
Desfaceți crusta de plăcintă și aranjați-o în tigaia pregătită. Apăsați ușor crusta în partea inferioară și laterală a tigaiei. Tăiați orice crustă în exces din partea superioară a tigaiei. Cu dinții unei furculițe, înțepați patiseria în mai multe locuri. Folosind o perie de patiserie, înveliți crusta cu albusul de ou bătut.
Puneți tigaia pe o foaie de copt și coaceți până când albusul de ou s-a setat, aproximativ 10 minute. Lăsați crusta să se răcească timp de 10 minute.
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc și crocante, aproximativ 6 până la 8 minute.
Scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Într-un castron mediu, combinați ouăle bătute, brânza mascarpone, Gruyere, ceapa verde, sarea, piperul și pancetta.
Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă amestecul în crusta răcită și se coace până când amestecul s-a setat și blatul este auriu, aproximativ 18 minute se răcește tarta timp de 10 până la 15 minute, apoi se scoate din tigaie într-un platou de servire.
Tăiați tarta în pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
Nota bucătarului: tarta poate fi făcută și folosind o tigaie de tartă de 10 inci.
Întindeți aluatul într-un cerc cu diametrul de 11 inci înainte de a-l pune în tigaie.
Coaceți tarta umplută timp de aproximativ 23 de minute până când umplutura este setată.