Tarta de mic dejun cu Pancettan și ceapă verde necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 427 calorii, 16g de proteine, și 34G de grăsime. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pancetta, unt, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tartă de mic dejun cu Pancettan și ceapă verde, Fasole verde cu Pancettan și ceapă roșie, și Fasole verde prăjită cu Pancetta, ceapă roșie și usturoi de la școala de gătit Stir.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 9-inch tarta pan cu bază detașabilă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
3
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți și făinați fundul și părțile laterale ale unei tigaie de tartă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Cuptor
4
Desfaceți crusta de plăcintă și aranjați-o în tigaia pregătită. Apăsați ușor crusta în partea inferioară și laterală a tigaiei. Tăiați orice crustă în exces din partea superioară a tigaiei. Cu dinții unei furculițe, înțepați patiseria în mai multe locuri. Folosind o perie de patiserie, înveliți crusta cu albusul de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Crustă De Plăcintă
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie
5
Puneți tigaia pe o foaie de copt și coaceți până când albusul de ou s-a setat, aproximativ 10 minute. Lăsați crusta să se răcească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Tigaie
6
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc și crocante, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
8
Scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Într-un castron mediu, combinați ouăle bătute, brânza mascarpone, Gruyere, ceapa verde, sarea, piperul și pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Ceapa Verde
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Gruyere
Piper
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Se amestecă până se omogenizează.
11
Se toarnă amestecul în crusta răcită și se coace până când amestecul s-a setat și blatul este auriu, aproximativ 18 minute se răcește tarta timp de 10 până la 15 minute, apoi se scoate din tigaie într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
12
Tăiați tarta în pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
13
Nota bucătarului: tarta poate fi făcută și folosind o tigaie de tartă de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
14
Întindeți aluatul într-un cerc cu diametrul de 11 inci înainte de a-l pune în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Coaceți tarta umplută timp de aproximativ 23 de minute până când umplutura este setată.