Tartă de dovlecei cu ierburi și Feta

Tartă de dovlecei cu ierburi și Feta
Această rețetă face 8 porții cu 181 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, suficient aluat phyllo pentru a face 8 straturi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Squash prăjit picant cu Fetan și ierburi, Tartă cu dovlecei, feta și nuci de pin, și Feta bătută cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Amestecați ierburile și usturoiul împreună cu uleiul și suficientă sare și piper pentru a vă face fericiți.Desfaceți aluatul filo; acoperiți aluatul cu un prosop de hârtie foarte ușor umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Ungeți o tavă de copt de dimensiunea unui sfert de foaie cu o parte din untul topit. Apăsați câte foi este necesar pentru a acoperi fundul și jantele unei foi întregi de copt. Este bine să se suprapună în centru. Ungeți ușor aluatul cu mai mult unt.Repet, repet. Inclusiv untul dintre fiecare strat. Până când aveți 8 straturi complete. Ceea ce înseamnă că foile mele și tigaia mea au necesitat 32 de foi de phyllo. Înțelegi ce vreau să spun?
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Întindeți amestecul de plante și ulei de măsline pe fundul tigaiei căptușite cu filo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Stratificați dovleceii, în mai multe straturi, având grijă să suprapuneți fiecare strat într-un mod atractiv. Dacă utilizați mai mult de un fel sau culoare (așa cum am făcut-o), puneți-vă capacul artiștilor și faceți-l frumos!Acoperiți Tarta cu măslinele și feta mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
6
Coaceți până se rumenesc bine pe margini; aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Lăsați tarta să se răcească ușor înainte de a o felia.
8
Garnisiți cu mai multe ierburi proaspete și un strop mare de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Serviți cald sau foarte curând după aceea. Această tartă nu se păstrează, așa că continuați să mâncați până când este terminată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista