Tartă de dovlecei cu ierburi și Feta
Această rețetă face 8 porții cu 181 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, suficient aluat phyllo pentru a face 8 straturi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Squash prăjit picant cu Fetan și ierburi, Tartă cu dovlecei, feta și nuci de pin, și Feta bătută cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Amestecați ierburile și usturoiul împreună cu uleiul și suficientă sare și piper pentru a vă face fericiți.Desfaceți aluatul filo; acoperiți aluatul cu un prosop de hârtie foarte ușor umed.
Ungeți o tavă de copt de dimensiunea unui sfert de foaie cu o parte din untul topit. Apăsați câte foi este necesar pentru a acoperi fundul și jantele unei foi întregi de copt. Este bine să se suprapună în centru. Ungeți ușor aluatul cu mai mult unt.Repet, repet. Inclusiv untul dintre fiecare strat. Până când aveți 8 straturi complete. Ceea ce înseamnă că foile mele și tigaia mea au necesitat 32 de foi de phyllo. Înțelegi ce vreau să spun?
Întindeți amestecul de plante și ulei de măsline pe fundul tigaiei căptușite cu filo.
Stratificați dovleceii, în mai multe straturi, având grijă să suprapuneți fiecare strat într-un mod atractiv. Dacă utilizați mai mult de un fel sau culoare (așa cum am făcut-o), puneți-vă capacul artiștilor și faceți-l frumos!Acoperiți Tarta cu măslinele și feta mărunțită.
Coaceți până se rumenesc bine pe margini; aproximativ 30 de minute.
Lăsați tarta să se răcească ușor înainte de a o felia.
Garnisiți cu mai multe ierburi proaspete și un strop mare de ulei de măsline.
Serviți cald sau foarte curând după aceea. Această tartă nu se păstrează, așa că continuați să mâncați până când este terminată.