Tartă De Dovleac Cu Ghimbir-Alune
Tarta de dovleac cu ghimbir-alune este o vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 415 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ouă, aluat de plăcintă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tartă De Dovleac Cu Ghimbir, Tartă De Dovleac Cu Ghimbir, și Tartă De Dovleac Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți fundul numai al unei tăvi rotunde cu fund detașabil de 9 inci cu spray de gătit. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a tăvii. Pierceți fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță.
Coaceți la 375 timp de 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Combinați zahărul granulat, brânza, laptele, vanilia, condimentele cu plăcintă de dovleac, sarea, dovleacul și oul într-un robot de bucătărie; procesați până se amestecă bine. Puneți amestecul de dovleac în crusta pregătită.
Combinați alunele, ghimbirul și zahărul brun; presărați uniform peste amestecul de dovleac.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când este setat. Se răcește 20 de minute pe un suport de sârmă.
Serviți cu înghețată cu conținut scăzut de grăsimi.