Tartă De Ciocolată Cu Pere-Nuc

Tartă De Ciocolată Cu Pere-Nuc
Tarta de ciocolată cu pere-nuc ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 452 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr granulat, bucăți de ciocolată cu lapte, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Pere Și Nucă De Ciocolată Neagră, Tartă Cu Pere-Nuc Brandied, și Tartă De Pere, Albastru Binham Și Nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: pulsați făina, scurtarea, zahărul granulat și sarea într-un robot de bucătărie până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și pulsul până când este în bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Stropiți în 2 linguri de apă rece și pulsați până când aluatul se reunește. Întoarceți-vă pe o bucată de folie de plastic; folosiți plasticul pentru a ajuta la formarea aluatului într-un disc. Înfășurați bine și refrigerați până când este ferm, cel puțin 1 oră sau peste noapte. (Aluatul poate fi înghețat până la 2 luni; dezghețați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Întindeți aluatul într-o rundă de 12 inci pe o suprafață ușor aromată. Ușurința într-o tigaie de 9 inch springform, apăsând-o în partea de jos și 2 inch în sus partea. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați crusta cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți până la auriu în jurul marginii, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Îndepărtați folia și greutățile și continuați să coaceți până când crusta este aurie peste tot, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească complet.
1
Întindeți nucile pe o foaie de copt și prăjiți la cuptor până devin aurii, 8 până la 10 minute; lasa sa se raceasca. Pulsați într-un robot de bucătărie cu untul, zahărul cofetarilor, oul, scorțișoara și sarea pentru a forma o pastă; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați 2 căni de apă și zahărul granulat într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Cojiți perele și tăiați-le în bucăți de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se adaugă în cratiță și se fierbe până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Scurgeți, apoi întindeți perele pe prosoape de hârtie și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Întindeți umplutura de nucă uniform în crusta răcită, apoi apăsați bucățile de pere și ciocolată în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CiocolatăBucăți De Ciocolată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Coaceți până când umplutura este umflată și aurie și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească complet.
8
Sursă foto: Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista