Tartă De Ceapă Mediteraneană
Tarta de ceapă mediteraneană este o fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru $7.5 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1954 calorii, 64G de proteine, și 73G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pâine, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tartă mediteraneană de roșii pentru # SundaySupper, Tartă mediteraneană cu ton, piper și dovlecei, și Tarta Cu Ceapa.
Instrucțiuni
Dezghețați aluatul de pâine conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Ungeți ușor foaia de biscuiți.
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu. Se amestecă ceapa; reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți aproximativ 25 de minute, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte fragedă. Se amestecă busuiocul și piperul alb.
Aplatizați aluatul în dreptunghi pe suprafața ușor făinată.
Rulați aluatul cu sucitorul înfăinat într-un dreptunghi de 14x11 inci.
Așezați pe foaia de cookie; lăsați să stea 15 minute.
Puneți amestecul de ceapă uniform peste aluat până la 1 inch de margini. Aranjați hamsii în model de zăbrele pe ceapă. Se acoperă cu măsline.
Lăsați să stea 15 minute.
Încălziți cuptorul la 218°.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când crusta este maro aurie.