Tarta de afine cu formă liberă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 87 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de suc de lămâie, unt, albus de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tartă De Mere În Formă Liberă, Tartă De Mere În Formă Liberă, și Tartă De Mere În Formă Liberă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, combinați cele 1 1/2 căni de făină cu ghimbirul confiat și sarea și pulsul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și pulsul până când este dimensiunea mazărelor mici.
Presărați apa cu gheață și pulsați doar până când patiseria începe să se unească. Întoarceți patiseria pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și puneți-o într-un disc. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Aliniați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți patiseria la o grosime de 14 inci de aproximativ 1/8 inci. Îndoiți patiseria în jumătate și transferați-o pe foaia de copt pregătită. Desfaceți patiseria și dați-o la frigider timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Într-un castron mare, amestecați 1/4 cană de zahăr cu coaja de lămâie și făina. Îndoiți afinele și sucul de lămâie și lăsați să stea 15 minute.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Lingurați afinele în centrul patiseriei, lăsând o margine de 1 1/2 inci peste tot. Îndoiți marginea de patiserie în sus și peste afine, plisând-o după cum este necesar.