Tartă De Afine În Formă Liberă

Tartă De Afine În Formă Liberă
Tarta de afine cu formă liberă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 87 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de suc de lămâie, unt, albus de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tartă De Mere În Formă Liberă, Tartă De Mere În Formă Liberă, și Tartă De Mere În Formă Liberă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați cele 1 1/2 căni de făină cu ghimbirul confiat și sarea și pulsul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și pulsul până când este dimensiunea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Presărați apa cu gheață și pulsați doar până când patiseria începe să se unească. Întoarceți patiseria pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și puneți-o într-un disc. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Aliniați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți patiseria la o grosime de 14 inci de aproximativ 1/8 inci. Îndoiți patiseria în jumătate și transferați-o pe foaia de copt pregătită. Desfaceți patiseria și dați-o la frigider timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Într-un castron mare, amestecați 1/4 cană de zahăr cu coaja de lămâie și făina. Îndoiți afinele și sucul de lămâie și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Lingurați afinele în centrul patiseriei, lăsând o margine de 1 1/2 inci peste tot. Îndoiți marginea de patiserie în sus și peste afine, plisând-o după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
8
Ungeți albusul de ou pe patiserie și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
9
Coaceți aproximativ 55 de minute, până când patiseria se rumeneste și umplutura începe să buleze.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Transferați foaia de copt într-un suport și lăsați tarta să se răcească pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Tăiați în pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista