Tartă cu înghețată cu lămâie și ghimbir
Lemon-and-Ginger Ice-Cream Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 417 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mure, h arkulagen-dazs five lemon all natural ice cream, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Cremoasă De Lămâie, Tartă cu cremă de ghimbir cu zmeură, și Tarta cu crema de pere si ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați fursecurile într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați punga și zdrobiți mărunt fursecurile folosind un sucitor (aproximativ 2 căni zdrobite); se toarnă într-un castron mare. Se amestecă untul topit și 2 linguri. zahăr. Apăsați pe partea de jos și în sus a unei tăvi pătrate de 9 inci cu fund detașabil.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți crusta la 325 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Lăsați să se răcească 10 minute; congelați 20 de minute sau până la rece.
Între timp, lăsați înghețata să stea la temperatura camerei 20 de minute sau până se înmoaie ușor.
Se întinde peste crusta răcită în tigaie. Congelați 3 ore sau până când este ferm.
Aruncați împreună murele, următoarele 3 ingrediente și restul de 1 lingură. zahăr într-un castron mediu.
Lăsați amestecul de boabe și tarta să stea la temperatura camerei 10 minute.
Scoateți tarta din tigaie și așezați-o pe un suport sau o farfurie. Se acoperă cu amestec de fructe de pădure.