Tartă cu înghețată cu lămâie și ghimbir

Tartă cu înghețată cu lămâie și ghimbir
Lemon-and-Ginger Ice-Cream Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 417 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mure, h arkulagen-dazs five lemon all natural ice cream, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Cremoasă De Lămâie, Tartă cu cremă de ghimbir cu zmeură, și Tarta cu crema de pere si ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați fursecurile într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați punga și zdrobiți mărunt fursecurile folosind un sucitor (aproximativ 2 căni zdrobite); se toarnă într-un castron mare. Se amestecă untul topit și 2 linguri. zahăr. Apăsați pe partea de jos și în sus a unei tăvi pătrate de 9 inci cu fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți crusta la 325 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați să se răcească 10 minute; congelați 20 de minute sau până la rece.
6
Între timp, lăsați înghețata să stea la temperatura camerei 20 de minute sau până se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
7
Se întinde peste crusta răcită în tigaie. Congelați 3 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Aruncați împreună murele, următoarele 3 ingrediente și restul de 1 lingură. zahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Lăsați amestecul de boabe și tarta să stea la temperatura camerei 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
10
Scoateți tarta din tigaie și așezați-o pe un suport sau o farfurie. Se acoperă cu amestec de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista