Această rețetă servește 4. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Torturi de Quinoa cu vinete-carpa de rosii si Mozzarella afumata, Prăjituri Crocante De Vinete Cu Mozzarella Afumată, și Prăjituri crocante de vinete cu Mozzarella afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin 1/4 linguriță sare) într-un castron mare, amestecând cu un tel; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați apă și 1 lingură de ulei, amestecând pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 ori. Apăsați ușor aluatul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; acoperiți și răciți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Suprapuneți ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți aluatul și așezați aluatul răcit pe folie de plastic. Acoperiți cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
6
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
7
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic. Potriviți aluatul, cu folie de plastic în sus, într-o tigaie rotundă de 10 inci, cu fund detașabil, acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Formă Tartă
8
Îndepărtați folia de plastic rămasă. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Pierceți fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță; coaceți la 400 timp de 10 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
9
Pentru a pregăti umplutura, aranjați vinetele pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
10
Presărați vinetele cu 1/2 linguriță sare; lăsați să stea 15 minute. Se usucă cu prosoape de hârtie; periați vinetele cu 1/2 linguriță de ulei. Aranjați vinetele într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Vinete
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
11
Coaceți la 400 timp de 20 de minute. Stivați feliile de vinete pe o farfurie; acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuptor
12
Lăsați vinetele să stea 7 minute la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
13
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.