Tartă cu vinete, roșii și mozzarella afumată

Tartă cu vinete, roșii și mozzarella afumată
Această rețetă servește 4. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Torturi de Quinoa cu vinete-carpa de rosii si Mozzarella afumata, Prăjituri Crocante De Vinete Cu Mozzarella Afumată, și Prăjituri crocante de vinete cu Mozzarella afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin 1/4 linguriță sare) într-un castron mare, amestecând cu un tel; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați apă și 1 lingură de ulei, amestecând pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 ori. Apăsați ușor aluatul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; acoperiți și răciți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Suprapuneți ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți aluatul și așezați aluatul răcit pe folie de plastic. Acoperiți cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic. Potriviți aluatul, cu folie de plastic în sus, într-o tigaie rotundă de 10 inci, cu fund detașabil, acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă TartăFormă Tartă
8
Îndepărtați folia de plastic rămasă. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Pierceți fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță; coaceți la 400 timp de 10 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Pentru a pregăti umplutura, aranjați vinetele pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Presărați vinetele cu 1/2 linguriță sare; lăsați să stea 15 minute. Se usucă cu prosoape de hârtie; periați vinetele cu 1/2 linguriță de ulei. Aranjați vinetele într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VineteVinete
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
11
Coaceți la 400 timp de 20 de minute. Stivați feliile de vinete pe o farfurie; acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
12
Lăsați vinetele să stea 7 minute la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
13
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
15
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță sare, busuioc, oregano, mentă și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BusuiocBusuioc
MentăMentă
SareSare
16
Presărați 2 linguri de mozzarella afumată pe fundul crustei coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
17
Puneți amestecul de vinete și roșii în crustă; se presară cu 6 linguri de mozzarella afumată și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
VineteVinete
ParmezanParmezan
TomateTomate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
18
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Tăiați în 8 pene.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista