Tartă cu roșii și brânză de capră
Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 397 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, piper, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tartă cu roșii și brânză de capră, Tartă de roșii Heirloom cu Pesto și brânză de capră, și Tartă cu brânză de capră cu crustă de cartofi cu salată de roșii Heirloom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru coaja de tartă cu făină de porumb, lingurați ușor făina de porumb și făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina de porumb, făina, sarea și piperul într-un robot de bucătărie; pulsează de 4 ori sau până se omogenizează.
Adăugați unt și ulei de măsline; puls 10 secunde sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu procesorul pornit, turnați încet apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până la amestecare. (Nu lăsați aluatul să formeze o minge.)
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci și înfășurați bine în folie de plastic. Se răcește aluatul timp de 15 minute. Desfaceți aluatul răcit și puneți-l pe bucată de hârtie de ceară. Acoperiți aluatul cu o a doua foaie de hârtie de ceară. Cu un sucitor, rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 inci.
Îndepărtați foaia superioară de hârtie de ceară; așezați aluatul, hârtia de ceară în sus într - o tigaie dreptunghiulară de 9 x 12 inci.
Îndepărtați foaia rămasă de hârtie de ceară. Apăsați ușor aluatul în fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Tăiați și aruncați excesul de aluat.
Coaceți coaja de tartă la 400 timp de 20 de minute. În timp ce coaja de tartă este caldă, întindeți brânza de capră peste fundul crustei într-un strat uniform.
Se presară uniform cu cimbru. Aranjați roșiile feliate într-un model suprapus deasupra.
Presărați sare de mare și piper uniform peste roșii.
Coaceți la 204° pentru încă 15 minute. Lăsați tarta să se răcească timp de 5 minute înainte de feliere.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.