Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 397 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, piper, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tartă cu roșii și brânză de capră, Tartă de roșii Heirloom cu Pesto și brânză de capră, și Tartă cu brânză de capră cu crustă de cartofi cu salată de roșii Heirloom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru coaja de tartă cu făină de porumb, lingurați ușor făina de porumb și făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina de porumb, făina, sarea și piperul într-un robot de bucătărie; pulsează de 4 ori sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Adăugați unt și ulei de măsline; puls 10 secunde sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu procesorul pornit, turnați încet apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până la amestecare. (Nu lăsați aluatul să formeze o minge.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ulei De Măsline
Unt
Aluat
5
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci și înfășurați bine în folie de plastic. Se răcește aluatul timp de 15 minute. Desfaceți aluatul răcit și puneți-l pe bucată de hârtie de ceară. Acoperiți aluatul cu o a doua foaie de hârtie de ceară. Cu un sucitor, rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
știft De Rulare
Hârtie De Ceară
6
Îndepărtați foaia superioară de hârtie de ceară; așezați aluatul, hârtia de ceară în sus într - o tigaie dreptunghiulară de 9 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Formă Tartă
7
Îndepărtați foaia rămasă de hârtie de ceară. Apăsați ușor aluatul în fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Formă Tartă
8
Tăiați și aruncați excesul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
9
Coaceți coaja de tartă la 400 timp de 20 de minute. În timp ce coaja de tartă este caldă, întindeți brânza de capră peste fundul crustei într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Se presară uniform cu cimbru. Aranjați roșiile feliate într-un model suprapus deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Cimbru
11
Presărați sare de mare și piper uniform peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
12
Coaceți la 204° pentru încă 15 minute. Lăsați tarta să se răcească timp de 5 minute înainte de feliere.