Tartă Cu Portocale
Orange Flan necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 527 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fructe de pădure, coajă portocalie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tartă Cu Portocale, Tartă Cu Portocale, și Prăjituri Cu Tartă De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați 1 cană de zahăr într-o tigaie medie.
Așezați tigaia la foc mediu și gătiți, agitând tigaia des, până când zahărul se topește și devine un sirop maro auriu deschis. Turnați rapid siropul într-o tigaie Bundt de 12 căni, înclinându-se pentru a acoperi fundul și părțile laterale; deoparte.
Puneți frișca și vanilia într-un castron mare. Procesați ouăle și următoarele 6 ingrediente într-un blender doar până se omogenizează, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale (nu supra-procesați). Se amestecă amestecul de ouă în amestecul de cremă.
Se toarnă cremă peste zahăr caramelizat în tigaie Bundt și se pune într-o tigaie mare de prăjire pe raftul cuptorului.
Adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire la o adâncime de 1 inch.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un cuțit introdus în centru iese aproape curat.
Scoateți tigaia Bundt din apă. Se răcește 1 oră pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Slăbiți marginile flanului cu o spatulă mică; inversați pe o farfurie de servire.
Se taie în bucăți de servire și se acoperă cu frișcă îndulcită, fructe de pădure și mentă, dacă se dorește.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Enate Tempranillo cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Enate Tempranillo]()
Enate Tempranillo
Nuanțele dulciurilor de căpșuni și lichiorului se amestecă jucăuș cu fructe de pădure roșii și cireșe. Fuziunea taninurilor aromate și a acidității proaspete aduce o textură netedă și bine rotunjită, care la rândul său duce la un finisaj cremos pe palat.Datorită caracterului tineresc al vinului, cel mai bine este să îl serviți ușor răcit. Este acompaniamentul perfect pentru tapasurile spaniole, cum ar fi crochetele de cod, budinca neagră și orezul negru, fără a uita mâncărurile reci de pește și pastele.