Tartă cu piersici și migdale
Dacă aveți în jur 2 ore pentru a petrece în bucătărie, Tarta cu piersici și migdale ar putea fi uimitoare lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 439 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 160 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, migdale măcinate, zahăr tos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tarta Cu Piersici-Migdale, Tartă cu piersici și migdale, și Tartă cu piersici și migdale.
Instrucțiuni
Pentru a face patiseria, frecați făina și untul până când arată ca pesmet fin, apoi amestecați zahărul.
Adăugați 1 gălbenuș de ou și 1 linguriță de apă, urmată de următorul gălbenuș și 1 linguriță de apă până când aluatul se adună. Înfășurați în folie alimentară și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Rulați patiseria pe o suprafață ușor făinată până când este suficient de mare pentru a alinia o formă de tartă de 23 cm. În cazul în care aluatul se rupe, pur și simplu patch-l.
Tăiați excesul de patiserie. Tapetați cu hârtie rezistentă la grăsime, umpleți cu fasole de copt, apoi coaceți timp de 10 minute.
Scoateți hârtia și fasolea. Înțepați destul de multe găuri în baza tartei, apoi coaceți încă 10-15 minute până la biscuitate.
În timp ce patiseria gătește, faceți umplutura.
Bateți zahărul și untul împreună până obțineți o pastă palidă. Bateți ouăle și adăugați în cele din urmă migdalele și făina. Lingură în cutie de patiserie, aranjați feliile de piersică deasupra într-un model și coaceți timp de 30-40 de minute până devin aurii. Când se răcește, periați conserva sau gemul deasupra.
Serviți cu o oală mică de crme frache pe lateral și mâncați-o repede înainte ca oricine altcineva să pună mâna pe ea!
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.