Tartă cu nuci de pin și miere

Tartă cu nuci de pin și miere
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Tarta cu nuci de pin și miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 675 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,14 USD pe porție. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită nuci de pin, miere limpede, zahăr auriu și făină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tartă Cu Nuci De Pin Cu Prune, Tartă cu dovlecei, feta și nuci de pin, și Tartă de nuci de pin cu cremă de rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți stafidele și fructele glac într-un castron cu romul sau sucul, apoi înmuiați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor prăfuită cu făină, apoi folosiți-o pentru a tapeta o formă de tartă adâncă de 23 cm. Lăsați patiseria deasupra marginilor, înțepați baza, apoi răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Umpleți cutia de patiserie cu hârtie de copt și fasole de copt, apoi coaceți orb timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scoateți hârtia și fasolea, apoi coaceți încă aproximativ 5 minute. Se lasă să se răcească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Bateți untul, zahărul, migdalele, făina și ouăle. Se amestecă fructele, apoi se toarnă în carcasă. Împrăștiați peste nuci de pin, apăsați ușor în suprafață, apoi stropiți cu miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Întoarceți tarta la cuptor, reduceți focul la 180C/160C ventilator/gaz 4 și coaceți timp de 40-50 de minute până când este ferm la atingere. Dacă partea superioară se rumeneste prea repede, acoperiți cu folie. Se răcește în cutie. Se va păstra într-un loc răcoros timp de 2 zile și va îngheța timp de 3 luni. Dezghețați la temperatura camerei timp de 5 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Stropiți cu miere pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista