Tartă cu nuci de pin și miere
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Tarta cu nuci de pin și miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 675 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,14 USD pe porție. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită nuci de pin, miere limpede, zahăr auriu și făină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tartă Cu Nuci De Pin Cu Prune, Tartă cu dovlecei, feta și nuci de pin, și Tartă de nuci de pin cu cremă de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți stafidele și fructele glac într-un castron cu romul sau sucul, apoi înmuiați timp de 1 oră.
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor prăfuită cu făină, apoi folosiți-o pentru a tapeta o formă de tartă adâncă de 23 cm. Lăsați patiseria deasupra marginilor, înțepați baza, apoi răciți timp de 1 oră.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Umpleți cutia de patiserie cu hârtie de copt și fasole de copt, apoi coaceți orb timp de 8 minute.
Scoateți hârtia și fasolea, apoi coaceți încă aproximativ 5 minute. Se lasă să se răcească puțin.
Bateți untul, zahărul, migdalele, făina și ouăle. Se amestecă fructele, apoi se toarnă în carcasă. Împrăștiați peste nuci de pin, apăsați ușor în suprafață, apoi stropiți cu miere.
Întoarceți tarta la cuptor, reduceți focul la 180C/160C ventilator/gaz 4 și coaceți timp de 40-50 de minute până când este ferm la atingere. Dacă partea superioară se rumeneste prea repede, acoperiți cu folie. Se răcește în cutie. Se va păstra într-un loc răcoros timp de 2 zile și va îngheța timp de 3 luni. Dezghețați la temperatura camerei timp de 5 ore.
Stropiți cu miere pentru a servi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "