Tartă Cu Mocha Portocalie

Tartă Cu Mocha Portocalie
Tarta cu mocha portocalie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 16 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 285 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ouă, unt, pudră de espresso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de spectaculos. Cald Mocha Tartă, Mentă Mocha Fudge Tartă, și Tartă De Mocha Cu Mentă Fără Gluten sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru coaja confiată, scorați portocalele cu un cuțit ascuțit, tăind coaja în patru secțiuni în formă de pană. Slăbiți coaja cu o lingură și îndepărtați; salvați fructele pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Așezați coaja într-o cratiță mică și grea și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scurgere. Se răcește timp de 5 minute. Îndepărtați cu grijă excesul de pulpă de pe coajă.
4
Tăiați coaja în 1/4 in. benzi.
5
Într-o altă cratiță, combinați zahărul și apa; gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați benzi de coajă de portocală; se fierbe ușor timp de 10-12 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați benzile pe rafturile de sârmă; lăsați să stea 3 ore sau până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Rolați benzi în zahăr suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Tăiați untul până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
10
Adăugați gălbenușul de ou. Adăugați treptat lapte, aruncând cu o furculiță până se formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
11
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți patiseria într-un 13 in. cerc. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 11-in negresit. tavă de tartă cu fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
12
Coaceți la 450 de calorii timp de 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă. Reduceți căldura la 350 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Într-o cratiță mică, topiți bomboanele și untul la foc mediu. Într-un castron mare, combinați zahărul, făina și pudra de espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Bateți ouăle și amestecul de ciocolată până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
15
Adăugați lichiorul, coaja de portocală și sarea; se toarnă umplutura în coaja pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
(tub Mare)(tub Mare)
16
Coaceți la 350 de euro timp de 12-15 minute sau până când centrul este doar setat și partea de sus pare plictisitoare. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
17
Pentru ganache, puneți bomboane de ciocolată și pudră de espresso într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți crema doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
18
Se toarnă peste ciocolată; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
19
Se toarnă peste tartă; se lasă să stea la temperatura camerei timp de 15 minute sau până se fixează.
20
Între timp, într-un castron mare, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
21
Adăugați zahărul și lichiorul cofetarilor; bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
22
Se servește cu tartă și coajă confiată.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista