Linte Dal cu ulei infuzat cu usturoi și chimen

Linte Dal cu ulei infuzat cu usturoi și chimen
Lintea dal cu ulei infuzat cu usturoi și chimen necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 5 porții cu 50 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână apă, coriandru, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Linte Dal cu ulei infuzat cu usturoi și chimen, Legume infuzate cu chimen și năut peste Quinoa, și Măsline Infuzate Cu Chimen În Salată De Fasole Garbanzo De Secară Cu Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea și turmericul într-o cratiță mare; acoperiți cu 4 căni de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
LinteLinte
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați roșii; gatiti timp de 5 minute sau pana cand lintea este frageda. Se amestecă sarea; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați semințe de chimen și usturoi; gatiti 2 minute sau pana cand usturoiul este auriu, amestecand constant. Se amestecă ardeiul roșu și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
5
Se toarnă amestecul de ulei peste linte și se amestecă în 2 linguri de cilantro. Lingurați dalul în boluri individuale și presărați cu cilantro rămas și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
LinteLinte
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista