Linte Dal cu ulei infuzat cu usturoi și chimen
Lintea dal cu ulei infuzat cu usturoi și chimen necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 5 porții cu 50 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână apă, coriandru, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Linte Dal cu ulei infuzat cu usturoi și chimen, Legume infuzate cu chimen și năut peste Quinoa, și Măsline Infuzate Cu Chimen În Salată De Fasole Garbanzo De Secară Cu Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați lintea și turmericul într-o cratiță mare; acoperiți cu 4 căni de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
Adăugați roșii; gatiti timp de 5 minute sau pana cand lintea este frageda. Se amestecă sarea; păstrați cald.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați semințe de chimen și usturoi; gatiti 2 minute sau pana cand usturoiul este auriu, amestecand constant. Se amestecă ardeiul roșu și se ia de pe foc.
Se toarnă amestecul de ulei peste linte și se amestecă în 2 linguri de cilantro. Lingurați dalul în boluri individuale și presărați cu cilantro rămas și sucul de lămâie.