Tartă Cu Mere În Formă Liberă

Tartă Cu Mere În Formă Liberă
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu mere în formă liberă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr turbinado, apă cu gheață, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tartă Cu Mere În Formă Liberă, Tartă Cu Mere În Formă Liberă, și Tartă cu mere în formă liberă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu paleta, combinați făina cu 1 linguriță de zahăr și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
2
Adăugați untul și amestecați la viteză mică până când are dimensiunea mazărelor mici, 30 de secunde. Cu mașina pornită, adăugați treptat 1/4 cană de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Adăugați cât mai mult din apa cu gheață rămasă, după cum este necesar, câte 1 lingură odată, până când aluatul este umezit uniform (nu ar trebui să se maseze pe paletă). Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați de 2 sau 3 ori, doar până se reunește. Bateți aluatul într-un disc, înfășurați în plastic și răciți timp de 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Preîncălziți cuptorul la 400 și tapetați o foaie mare de biscuiți cu hârtie pergament. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul într-o rundă de 17 inci, apoi tăiați-l într-o rundă îngrijită de 16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Transferați aluatul pe foaia de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Într-un castron mediu, combinați restul de 1/2 cană de zahăr cu coaja de lămâie și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
7
Adăugați merele și sucul de lămâie și aruncați bine. Aranjați merele pe aluat în 2 cercuri concentrice, lăsând o margine de 3 inci în jur. Îndoiți marginea aluatului în sus și peste mere, suprapunând aluatul pe sine, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Ungeți marginea cu albușul de ou și presărați cu zahărul turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
9
Coaceți plăcinta în centrul cuptorului până când crusta este aurie și fermă și merele sunt fragede, aproximativ 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Transferați foaia de cookie într-un raft pentru a se răci. Glisați plăcinta pe o farfurie, tăiați-o în pene și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista