Tartă Cu Mere Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu mere cu susul în jos. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 98 cenți pe porție. O porție conține 541 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de unt, unt, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 17%. Rețete similare sunt Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}, Tartă Cu Mere Cu Susul În Jos, și Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Congelați 1 cană de unt tăiat 30 de minute. Pulsați untul rece, făina, sarea și 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie de 7 până la 8 ori sau până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați 1/2 cană de apă rece ca gheața, 1 lingură. la un moment dat, și puls doar până când amestecul se reunește și se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o bucată de folie de plastic și formați-l într-un disc. Înfășurați în folie de plastic și răciți 2 până la 24 de ore.
Amestecați ușor merele, 1/2 cană de unt și restul de 1 1/2 cană de zahăr într-un castron mare.
Așezați amestecul de mere într-o tigaie din fontă de 10 inci. (Skillet va fi foarte plin.) Gatiti la foc mediu-mic 1 ora la 1 ora si 15 minute sau pana cand lichidul este redus, ingrosat si devine auriu, amestecand doar o data la 15 minute. (În funcție de plită, poate fi necesar să reduceți temperatura dacă amestecul începe să ardă pe fund.)
Preîncălziți cuptorul la 42
Desfaceți aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată.
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci; așezați peste amestecul cald de mere, înfășurând marginile în părțile laterale ale tigaiei.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când crusta este maro aurie și fulgi.
Lăsați să se răcească 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei; inversați tarta pe o tăietură sau o farfurie de servire.