Tartă Cu Mere Cu Susul În Jos

Tartă Cu Mere Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu mere cu susul în jos. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 98 cenți pe porție. O porție conține 541 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de unt, unt, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 17%. Rețete similare sunt Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}, Tartă Cu Mere Cu Susul În Jos, și Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Congelați 1 cană de unt tăiat 30 de minute. Pulsați untul rece, făina, sarea și 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie de 7 până la 8 ori sau până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați 1/2 cană de apă rece ca gheața, 1 lingură. la un moment dat, și puls doar până când amestecul se reunește și se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o bucată de folie de plastic și formați-l într-un disc. Înfășurați în folie de plastic și răciți 2 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Amestecați ușor merele, 1/2 cană de unt și restul de 1 1/2 cană de zahăr într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați amestecul de mere într-o tigaie din fontă de 10 inci. (Skillet va fi foarte plin.) Gatiti la foc mediu-mic 1 ora la 1 ora si 15 minute sau pana cand lichidul este redus, ingrosat si devine auriu, amestecand doar o data la 15 minute. (În funcție de plită, poate fi necesar să reduceți temperatura dacă amestecul începe să ardă pe fund.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Desfaceți aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci; așezați peste amestecul cald de mere, înfășurând marginile în părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când crusta este maro aurie și fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să se răcească 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei; inversați tarta pe o tăietură sau o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista