Tartă Cu Lămâie
Tarta cu lămâie este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de toate scopurile, suc de lămâie, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tartă De Lămâie Întreagă, Jos Sub Tartă De Lămâie, și Tartă Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se macină fin migdalele în procesor.
Adăugați făina, zahărul și sarea și procesați până se omogenizează.
Adăugați unt și procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu mașina în funcțiune, adăugați apă cu gheață, câte 1 lingură la un moment dat și amestecați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă dacă este uscată. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Intindeti aluatul pe suprafata presarata cu faina la 12-inch rotund.
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Îndoiți aluatul în exces, apăsând pentru a adera și formând laturi duble groase. Pierce aluatul peste tot cu furculita. Înghețați 20 de minute.
Coaceți crusta până când este setată și aurie ușoară, străpungând cu furculița dacă bule de crustă, aproximativ 30 de minute. Crusta rece pe raft 15 minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Bateți sucul de lămâie și zahărul într-un castron mediu pentru a amesteca.
Bateți ouăle 1 la un moment dat până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul în crustă.
Coaceți tarta până când umplutura este setată, acoperind marginile crustei cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 35 de minute. Se răcește tarta complet în tigaie pe raft. Se dă la frigider până la rece, aproximativ 2 ore. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Garnisiți Tarta cu felii de lămâie, dacă doriți.
Tăiați în pene și serviți.