Tartă Cu Lămâie

Tartă Cu Lămâie
Tarta cu lămâie este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de toate scopurile, suc de lămâie, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tartă De Lămâie Întreagă, Jos Sub Tartă De Lămâie, și Tartă Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se macină fin migdalele în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
2
Adăugați făina, zahărul și sarea și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Adăugați unt și procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu mașina în funcțiune, adăugați apă cu gheață, câte 1 lingură la un moment dat și amestecați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă dacă este uscată. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
UntUnt
AluatAluat
FolieFolie
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Intindeti aluatul pe suprafata presarata cu faina la 12-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Îndoiți aluatul în exces, apăsând pentru a adera și formând laturi duble groase. Pierce aluatul peste tot cu furculita. Înghețați 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
7
Coaceți crusta până când este setată și aurie ușoară, străpungând cu furculița dacă bule de crustă, aproximativ 30 de minute. Crusta rece pe raft 15 minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți sucul de lămâie și zahărul într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateti in CR fra fra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți ouăle 1 la un moment dat până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă amestecul în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți tarta până când umplutura este setată, acoperind marginile crustei cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 35 de minute. Se răcește tarta complet în tigaie pe raft. Se dă la frigider până la rece, aproximativ 2 ore. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Garnisiți Tarta cu felii de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
8
Tăiați în pene și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista