Tartă Cu Cremă Mixtă De Fructe De Pădure

Tarta cu cremă mixtă de fructe de pădure este o fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 8 porții. O porție conține 255 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bare de granola crocante de migdale prăjite, cremă de brânză, zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Tartă Cu Cremă Mixtă De Fructe De Pădure, Tartă de brânză cu cremă de fructe de pădure mixtă fără coacere pentru # SundaySupper, și Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, zdrobiți 1 cană de căpșuni cu blender de patiserie sau furculiță. Rezervați 1 cană de căpșuni rămase.
În castron mediu, se toarnă apă clocotită peste gelatină; se amestecă aproximativ 2 minute sau până când gelatina se dizolvă complet. Se amestecă căpșunile zdrobite în gelatină. La frigider 20 de minute.
Între timp, lăsând barele de granola în pungi, zdrobiți barele de granola cu sucitor.
Presărați granola zdrobită în partea inferioară a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci, împingând firimiturile în partea laterală a plăcii pentru a face crustă.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul și extractul de migdale cu mixerul electric la viteză medie-mare până la omogenizare. Picătură de linguri peste granola zdrobit; ușor răspândit pentru a acoperi partea de jos a crustei.
Îndoiți ușor afinele, zmeura și restul de 1 cană de căpșuni în amestec de gelatină. Lingură peste amestecul de brânză cremă. Dați la frigider aproximativ 3 ore sau până când este ferm.
Se servește acoperit cu topping biciuit.