Tartă Cu Cremă De Tei
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu cremă de tei ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ou, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu cremă, Tartă cu cremă, și Tartă Cu Cremă De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați împreună toate ingredientele crustei într-un robot de bucătărie sau bateți cu un mixer electric până se formează un aluat. Apăsați aluatul uniform pe partea de jos și în sus a tigaiei cu degetele făinoase. Se răcește coaja până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu 1 inch de greutăți pentru plăcintă, apoi coaceți în mijlocul cuptorului până când marginea este aurie palidă, aproximativ 22 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și coaceți coaja până când marginea este aurie și fundul este auriu pal, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se răcește complet în tigaie pe un raft.
Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Amestecați toate ingredientele de cremă într-un castron cu un tel (nu bateți) până când sunt combinate. Puneți coaja de tartă (în tigaie) într-o tigaie superficială și turnați trei sferturi de cremă în coajă. Puneți cu grijă tarta în mijlocul cuptorului și turnați crema rămasă în coajă cu o ceașcă mică.
Coaceți tarta până când este așezată în centru, aproximativ 1 oră. Se răcește tarta complet în tigaie pe raft, apoi se răcește, acoperită, până la rece, cel puțin 2 ore. Chiar înainte de servire, scoateți partea din tigaie.
* Coaja de tartă poate fi coaptă cu 3 zile înainte și păstrată, învelită în folie de plastic, la temperatura camerei răcoroase. * Tarta poate fi răcită până la 2 zile.