Tartă Cu Cremă De Tei

Tartă Cu Cremă De Tei
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu cremă de tei ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ou, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu cremă, Tartă cu cremă, și Tartă Cu Cremă De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsați împreună toate ingredientele crustei într-un robot de bucătărie sau bateți cu un mixer electric până se formează un aluat. Apăsați aluatul uniform pe partea de jos și în sus a tigaiei cu degetele făinoase. Se răcește coaja până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Formă TartăFormă Tartă
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu 1 inch de greutăți pentru plăcintă, apoi coaceți în mijlocul cuptorului până când marginea este aurie palidă, aproximativ 22 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și coaceți coaja până când marginea este aurie și fundul este auriu pal, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se răcește complet în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați toate ingredientele de cremă într-un castron cu un tel (nu bateți) până când sunt combinate. Puneți coaja de tartă (în tigaie) într-o tigaie superficială și turnați trei sferturi de cremă în coajă. Puneți cu grijă tarta în mijlocul cuptorului și turnați crema rămasă în coajă cu o ceașcă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Formă TartăFormă Tartă
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
3
Coaceți tarta până când este așezată în centru, aproximativ 1 oră. Se răcește tarta complet în tigaie pe raft, apoi se răcește, acoperită, până la rece, cel puțin 2 ore. Chiar înainte de servire, scoateți partea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
1
* Coaja de tartă poate fi coaptă cu 3 zile înainte și păstrată, învelită în folie de plastic, la temperatura camerei răcoroase. * Tarta poate fi răcită până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista