Tartă Cu Cremă Bavareză De Dovleac
Tartă cu cremă bavareză de dovleac necesită aproximativ 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 226 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piure de dovleac, apă, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Tarta Cu Mere Bavareze, Tarta Cu Mere Bavareze, și Tartă Cremoasă Cu Mere Bavareze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați dovleacul, smântâna ușoară, laptele, ghimbirul, nucșoara, scorțișoara, cuișoarele, sarea și 1/4 cană de zahăr într-un blender. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă apa rece într-un castron mic și se presară gelatină pentru a se înmuia.
Combinați gălbenușurile de ou și restul de 1/2 cană de zahăr într-o cratiță mare. Folosiți un mixer manual pentru a bate gălbenușurile și zahărul până devin groase și palide, aproximativ 5 minute.
Se amestecă piureul de dovleac amestecat și se încălzește ușor la foc mic, amestecând, până când amestecul este fierbinte și încep să se formeze bule mici. Nu fierbeți. Puneți amestecul de dovleac într-un castron mare și amestecați amestecul de vanilie, whisky și gelatină. Dați la frigider amestecul de dovleac până începe să se întărească, aproximativ 20 de minute.
Folosiți un mixer de mână pentru a bate smântâna grea într-un castron mare. Cu o spatulă de cauciuc sau un tel de sârmă, pliați 1/3 din frisca în amestecul de dovleac răcit. Treceți ușor spatula prin centrul bolului, apoi în jurul părților laterale ale bolului, repetând până la încorporarea completă.
Adăugați crema rămasă, pliată doar până se încorporează.
Se toarnă amestecul în coaja de patiserie pregătită și se răcește până se fixează, 2 sau 3 ore.
Garnisiți cu frișcă suplimentară, dacă doriți.