Tartă cu cremă balsamică albă cu Topping de fructe de pădure proaspete

Tartă cu cremă balsamică albă cu Topping de fructe de pădure proaspete
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu cremă balsamică albă cu Topping proaspăt de fructe de pădure ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 371 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 149 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, sare, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Tartă Cu Cremă Balsamică De Căpșuni, Tartă Proaspătă De Smochine Cu Cremă De Flori Portocalii, și Cheesecake cu lămâie cu Topping de fructe de pădure proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor; amestecați 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt și amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până când se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați gălbenușul de ou și smântâna. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în minge. Apăsați aluatul uniform în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Pierce aluatul peste tot cu furculita. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți crusta până devine aurie, apăsând cu spatele furculiței dacă bule de crustă, aproximativ 22 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se amestecă smântâna și amidonul de porumb într-un castron mediu până se dizolvă amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouă, gălbenușuri de ou și vanilie; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se fierbe oțetul într-o cratiță medie grea până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați 3/4 cană de apă, zahăr și unt. Se amestecă până se topește untul; reveniți la fierbere. Bateți treptat amestecul de oțet în amestecul de ouă; reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
5
Bateți până când crema se îngroașă și fierbe, aproximativ 1 minut. Se strecoară în castron; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Răspândiți cremă în crusta pregătită. Acoperiți și răciți tarta cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1
Aranjați felii de căpșuni în model stea în centrul de tartă. Aranjați zmeura în model stea. Înconjurați cu afine. Acoperiți ușor și răciți până când este gata de servit. (Se poate face până la 6 ore înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ZmeurăZmeură
CăpșuniCăpșuni
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista