Această rețetă face 8 porții cu 493 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, zahăr, foi de foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tartă Cu Ceapă, Hamsie Și Măsline, Tartă cu ceapă roșie, feta și măsline, și Tartă De Praz Și Măsline Cu Două Brânzeturi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați gălbenușul de ou și smântâna într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați foietaj pe o foaie de copt tapetată cu pergament și tăiați benzi late de 1/2 inch de pe fiecare parte. Periați ușor fiecare bucată cu spălare de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Așezați fâșii de patiserie tăiate deasupra foietajului pentru a forma margini ridicate, tăind după cum este necesar. Înțepați Centrul de patiserie cu o furculiță. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
5
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; saut ceapa 10 minute, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim, adăugați zahăr și oțet și gătiți, amestecând frecvent, 10 minute sau până când ceapa are o culoare caramel închis. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare Caramel
Ulei De Măsline
Oțet
Ceapă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Rucola pură, usturoi și hamsii, dacă se dorește, într-un robot de bucătărie. Adăugați încet restul de 3 1/2 linguri de ulei de măsline; procesați până când amestecul este gros și cremos. Se amestecă pesmetul și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Hamsii
Ulei De Măsline
Rucola
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
7
Întindeți amestecul de rucola peste foietaj și acoperiți uniform cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Rucola
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapă
8
Coaceți 30 de minute sau până când marginile de tartă sunt maronii aurii și fundul este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se acoperă cu măsline și se presară cu rucola suplimentară, dacă se dorește.