Tartă cu caș Yorkshire
Tarta de caș Yorkshire necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 438 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. Un amestec de făină, unt, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 254 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Tartă Cu Caș De Lămâie, Tartă Cu Caș De Mure, și Tarta De Melasă Cu Caș De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți cașul cu o seară înainte.
Încălziți laptele într-o tigaie mare. Pe măsură ce se fierbe ușor, adăugați sucul de lămâie. Întoarceți focul la minim și amestecați ușor în timp ce se formează cașul. Nu amestecați prea repede sau veți rupe cașul. Odată ce amestecul seamănă cu lichidul apos cu bulgări cremoase în el, scoateți tigaia de pe foc și lăsați cașul să se răcească în zer.
Scurgeți cașul peste noapte printr-un prosop curat și păstrați zerul pentru a face biscuiți, așa cum ați face zară.
Pentru a face patiseria, amestecați făina, praful de copt, untul, zahărul și un vârf de sare într-un robot de bucătărie până când untul este aproape toate combinate, lăsați câteva bucăți mici de unt pentru a ușura aluatul. Răsturnați amestecul uscat pe o suprafață de lucru și faceți o fântână în centru.
Adăugați puțină apă rece pentru a face un aluat neted, dar nu lipicios. De îndată ce amestecul se reunește, frământați foarte ușor, înfășurați în folie alimentară și răciți timp de cel puțin 20 de minute. Poate fi făcut până la 2 zile înainte și răcit.
Pentru a termina umplutura, bateți untul și zahărul până se înmoaie, apoi adăugați oul, puțin câte puțin.
Adăugați cașul în amestec și bateți ușor pentru a rupe orice bucăți mari. Odată amestecate, adăugați coacăzele.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Întindeți patiseria pentru a alinia un vas de plăcintă puțin adânc uns de 20 cm sau o formă de tartă.
Se întinde peste amestecul de caș și se coace 35-40 de minute până se rumenesc și patiseria este gătită. Se lasă să se răcească, apoi se taie felii și se servește singur sau cu un strop de smântână.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.