Tartă Cu Banane
Banana Split Tart necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 115 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de banane, cruste de plăcintă, vanilie originală de iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tartă Cu Banane, Pâine Sănătoasă Cu Banane Despicate, și Banana Split Pie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.Derulați 1 crustă de plăcintă pe centrul foii mari de cookie-uri. Desfaceți a doua crustă de plăcintă și așezați-o peste prima crustă, potrivind marginile și apăsând pentru a sigila. Cu sucitor, rola în Runda de 14 inch.
Îndoiți 1/2 inch de margine de crustă sub, formând chenar; apăsați pentru a sigila cusătura (dacă doriți, marginea flautului). Înțepați crusta generos cu furculița.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Întindeți 1/4 cană din chipsurile de ciocolată topită uniform peste crusta coaptă răcită.
Întindeți iaurtul peste ciocolată. Aranjați felii de banane deasupra iaurtului.
Întindeți umplutura de plăcintă uniform deasupra. Aranjați căpșunile peste umplutura de plăcintă.
Stropiți deasupra ciocolata topită rămasă.
Tăiați în pene și serviți. Acoperiți și refrigerați orice tartă rămasă.